Πεδουλάκης: «Σαν την μάνα με την κόρη τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό»

Πεδουλάκης: «Σαν την μάνα με την κόρη τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής του Περιστερίου αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του αλλά και την κόντρα με τους Πράσινους στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League.

Ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας του Περιστερίου στην ημιτελική φάση της Betshop Basket League ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη επί του Ηφαίστου.

Ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση ανέφερε… «Η νίκη αποτυπώνει όλη την προσπάθεια του κλαμπ. Είχαμε μια κατάσταση στρες που κανείς άλλον πλην του Βασιλόπουλου δεν μπορούσε να διαχειριστεί καταστάσεις. Η άμυνα ήταν αυτή που μας κράτησε και στο τέλος με τον Καράμπελα βρήκαμε λύσεις.

Είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς. Την εμπειρία την περπατάς, δεν στην χαρίζει κανείς. Με εξαίρεση τους Βασιλόπουλο και Σκορδίλη κανείς άλλος δεν έχει παίξει τέτοια παιχνίδια. Στην αρχή θέλαμε να σωθούμε, αλλά με την δουλειά των παικτών ανεβάζαμε τον πήχη και τώρα βρεθήκαμε στην τετράδα»

Για τον Ήφαιστο: «Ο Ήφαιστος έκανε μια πολύ καλή χρονιά. Έχει καλούς Έλληνες και έμπειρους ξένους. Ο Σωτήρης (σ.σ Μανωλόπουλος) έκανε πολύ καλή δουλειά στη Λήμνο».

Για τον Παναθηναϊκό: «Μην είμαστε παράλογοι. Θα είναι διαφορετικά τα παιχνίδια αυτά. Τώρα είναι playoffs. Μην ξεγελιόμαστε. Και εμείς δεν καβαλάμε το καλάμι. Η νοοτροπία των ομάδων αυτών αυτή είναι. Τώρα ξεκινάνε. Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν αυτό το πράγμα.

Θα είναι σαν τη μάνα με την κόρη. Για 40 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι αλλά υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και αγάπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ