Πεδουλάκης: «Μπήκαμε στην τετράδα και αυτό αποτυπώνει την προσπάθεια του συλλόγου»

Στο γεγονός ότι η είσοδος στην τετράδα αποτυπώνει την προσπάθεια του συλλόγου, εξέφρασε ο προπονητής του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης.


Πεδουλάκης: «Μπήκαμε στην τετράδα και αυτό αποτυπώνει την προσπάθεια του συλλόγου» | to10.gr

Το Περιστέρι πήρε την πρόκριση για την ημιτελική σειρά της Basket League, μετά την νίκη που σημείωσε κόντρα στον Ήφαιστο,εκεί που θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στα σημεία που έκριναν την πρόκριση κόντρα στην ομάδα της Λήμνου και εξήγησε πως η πρόκριση στην τετράδα αποτυπώνει όλη την προσπάθεια της σεζόν.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός:

«Ήταν ένα ματς με πολύ στρεσογόνες καταστάσεις, ιδιαίτερα από την πλευρά μας. Αναμενόμενο. Νομίζω πως αυτό που μας κράτησε ήταν η συγκέντρωση μας στην άμυνα, είχε “στραβώσει” στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι για μας, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν γυρίζαμε την μπάλα, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε και έμοιαζε σαν να μπαίναμε για πρώτη φορά στο γήπεδο. Γι’ αυτό φταίει και η αδρεναλίνη που μας θόλωσε το μυαλό.

Νομίζω πως σε εκείνο το σημείο ο μικρός (σ.σ. ο Ζώης Καράμπελας) βοήθησε την ομάδα να απεγκλωβιστεί και να βρει καλές αποφάσεις και στο τέλος να κερδίσουμε. Μπήκαμε στην τετράδα, επίτευγμα που αποτυπώνει μια προσπάθεια ετών του συλλόγου. Εμείς ξεκινήσαμε φέτος με όνειρα να είμαστε ανταγωνιστικοί, να δημιουργήσουμε μία ομάδα η οποία θα είναι σεβάσμια απ’ όλους τους αντιπάλους και θεωρώ πως καθ΄όλη την χρονιά, τα καταφέραμε. Και με τις νίκες που κάναμε, και επί μεγάλων αντιπάλων αλλά και στα “πρέπει”, ειδικά στα τελευταία, ήμασταν εκεί.

Συνεχίζουμε και το ζητούμενο τώρα είναι να μην θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο. Με το ίδιο σκεπτικό μας να μπορέσουμε να δυναμώσουμε τον ελληνικό κορμό κι αυτό θα μας κάνει δυνατότερους τα επόμενα χρόνια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο