Πεδουλάκης: «Θα είναι σαν ένα… καλοκαιρινό φροντιστήριο μετά από δύσκολη χρονιά»

Πεδουλάκης: «Θα είναι σαν ένα… καλοκαιρινό φροντιστήριο μετά από δύσκολη χρονιά»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε στην συνέντευξη τύπου του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στα παιχνίδια του Περιστερίου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης οδήγησε το Περιστέρι στην καλύτερη τετράδα της Basket League πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Έλληυνας τεχνικός μίλησε για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησε ο ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης:

«Θα είναι σαν ένα… καλοκαιρινό φροντιστήριο μετά από δύσκολη χρονιά. Έχουμε να παίξουμε με έναν αντίπαλο επιπέδου Ευρωλίγκας. Θέλουμε να είμαστε ομάδα, αξιοσέβαστη και κάθε στιγμή να προσπαθούμε. Το Περιστέρι έδωσε νέα πρόταση στο ελληνικό μπάσκετ.

Οι παρέες, αν δουλεύουν πολύ και έχουν ανθρώπινες σχέσεις κάτι μπορούν να κάνουν. Και ο Προμηθέας και το Περιστέρι έχουν δώσει έμφαση στην παραγωγική διαδικασία. Το ελληνικό μπάσκετ πάει πολύ καλά. Το ελληνικό μπάσκετ είναι στην παραγωγική διαδικασία. Οι 3 μεγάλοι έχουν επενδύσει. Πολλά παιδιά από το δημοτικό πήγαν… Πανεπιστήμιο.

Πολλές ομάδες δεν έδωσαν έμφαση στην παραγωγική διαδικασία. Όλοι στο γήπεδο έρχονται να δουν τους παίκτες, ούτε τους παράγοντες, ούτε τους προπονητές. Το θεωρώ σημαντικό πως είμαστε σε καλό δρόμο και όταν θα γίνει η πρόταση σε πολλές ομάδες, θα απολαύσουμε και τους καρπούς για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Με 500 χιλιάδες δεν μπορούμε να χτυπήσουμε τον Παναθηναϊκό. Είναι διαφορετικά τα μεγέθη».

Για την κόντρα με τον Παναθηναϊκό: «Είναι διαφορετικά. Οι ομάδες εκείνες είχαν προσήλωση στην Ευρώπη. Όταν έρχονται αυτές οι ομάδες θέλουν να κάνουν συντήρηση. Τώρα είναι διαφορετικά.

Ο Παναθηναϊκός περίμενε 20 μέρες να παίξει. Υπάρχει διαφορά ποιότητας. Εμείς θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να δείξουμε την αλήθεια στους παίκτες. Είναι σαν να έχεις μια Φεράρι και ένα ΦΙΑΤ».

Για την απουσία του Ολυμπιακού: «Όλοι θέλουμε να είναι ο Ολυμπιακός στην Α1. Είναι μια ομάδα που έχει πολύ κόσμο και είναι σεβαστή από όλους. Το σημαντικό για εμάς είναι να πείτε έναν παίκτη τα τελευταία 20 χρόνια που βγήκε από τους αιωνίους.

Είναι σαν ένα καλό εστιατόριο που δεν έχει παραγωγή. Έχουμε δώσει μεγαλύτερη έμφαση από αυτό που πρέπει να κάνουμε. Έχουμε τον Αντετοκούνμπο που σε 1-2 χρόνια θα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Το ελληνικό μπάσκετ δεν πέθανε.

Θα ξανάρθει ο Παναθηναϊκός. Παλιότερα το μπάσκετ ήταν ΠΑΟΚ και Άρης. Το σημαντικό είναι να μην χαθούν οι παίκτες. Είναι θέμα, αλλά όχι τόσο σοβαρό. Ενοχλεί εμάς τους επαγγελματίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ