Βασιλόπουλος: «Στόχος μας ήταν η τετράδα και η Ευρώπη»

Βασιλόπουλος: «Στόχος μας ήταν η τετράδα και η Ευρώπη»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για τα ημιτελικά της Basket League, τονίζοντας ότι στόχος του Περιστερίου ήταν η τετράδα και η έξοδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως το Περιστέρι είχε από την αρχή για στόχο του την πρώτη τετράδα της Basket League.

Επίσης ο Έλληνας φόργουορντ και αρχηγός της ομάδας των δυτικών προαστίων ξεκαθάρισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να απολαύσουν τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στις ομάδες. Στην αρχή του πρωταθλήματος καθόμασταν στην τελευταία θέση. Οι φιλοδοξίες μας ήταν να γίνουμε ομάδα και να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Σήμερα βρισκόμαστε, βάσει και των συγκυριών, στην τετράδα με μια ομάδα όπως ο Παναθηναικός να διεκδικούμε τους τελικούς. Οι φιλοδοξίες μας ήταν να είμαστε στην τετράδα και να παίζουμε στην Ευρώπη. Αυτό είχαμε σαν στόχο και δουλεύαμε κάθε μέρα και όλες τις στιγμές ακόμα και όταν οι ομάδες πήγαιναν διακοπές. Χαιρόμαστε γιατί προσπαθήσαμε να είμαστε εδώ. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να απολαύσουμε τα παιχνίδια.

«Έχουμε τρομερή παραγωγή ταλέντων και παίκτες που κάνουν πρωταθλητισμό. Κάπου έχουμε χάσει τις γενιές και πώς θα απορροφηθούν τα παιδιά. Πολλά χρόνια υπήρχε παραγωγή ταλέντων και αυτά τα ταλέντα χάνονταν. Δεν υπήρχε εξέλιξη. Φέτος αυτό έχει αρχίσει και αλλάζει. Βλέπω ότι σιγά σιγά οι ομάδες αντιλαμβάνονται την ανάγκη να προστατευτούν τα νέα παιδιά ώστε να απορροφηθούν, να πάρουν ευκαιρίες και να βγάλουμε σωστούς ανθρώπους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ