Ολυμπιακός: Μίτινγκ του Μπλατ με παίκτες και έρχεται η συνάντηση με τους Αγγελόπουλους

Ολυμπιακός: Μίτινγκ του Μπλατ με παίκτες και έρχεται η συνάντηση με τους Αγγελόπουλους

Ο σχεδιασμός των Ερυθρόλευκων θα προχωρήσει λίαν συντόμως ενόψει της νέας αν και προέχει να ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με το μπάτζετ της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός ότι και να συμβεί τις επόμενες ημέρες και όπου και να αγωνίζεται, θα παίζει 100% στην Ευρωλίγκα της σεζόν 2019-2020. Αυτό σημαίνει ότι ο προγραμματισμός της ομάδας σιγά σιγά θα ξεκινήσει και επίσημα και όχι σε φιλολογικό επίπεδο.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ προχώρησε σε ένα προσωπικό μίτινγκ με κάθε παίκτη προσωπικά. Ο λόγος που έγινε αυτό ήταν για να γίνει η αποτίμηση της σεζόν, να τους εξηγήσει τι σκέφτεται ο ίδιος και να μάθει ο καθένας τι θέλει και τι πιστεύει πως είναι καλύτερο για το μέλλον του.

Ακόμα δεν είναι γνωστές οι προτιμήσεις του Μπλατ για το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Το μόνο σίγουρο είναι πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει μίτινγκ και με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, για να οριστικοποιηθεί και το μπάτζετ της ομάδας του Πειραιά.

Μέχρι να συμβεί αυτό το ραντεβού, όσα ονόματα και να ακούγονται είναι στον… αέρα, αφού τίποτα δεν έχει συζητηθεί μεταξύ του Αμερικανοϊσραηλινού προπονητή και των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ