Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός-Περιστέρι

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός-Περιστέρι

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για τα εισιτήρια του αγώνα με το Περιστέρι το Σάββατο (1/6).

Για τις τιμές και τους τρόπους διάθεσης εισιτηρίων του αγώνα με το Περιστέρι ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τους φιλάθλους της ομάδας.

Το ερχόμενο Σάββατο (1/6) διεξάγεται ο δεύτερος αγώνας της ημιτελικής σειράς μεταξύ των «πράσινων» και της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Να σημειωθεί ότι η σειρά των αγώνων ξεκινά στην έδρα του Περιστερίου σήμερα στις 19:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι ΒΙΚΟΣ COLA που θα είναι η δεύτερη της σειράς της ημιτελικής φάσης των Playoffs του πρωταθλήματος της Basket League (1/6, 18.00).

Τα εισιτήρια για τους ενήλικες τιμώνται προς 5€, ενώ για τα παιδιά (από 5 μέχρι 17 ετών) κοστίζουν μόνο 1€ και η αγορά τους μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr, είτε από τα εκδοτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης», είτε από εκείνα του ΟΑΚΑ την ημέρα του αγώνα.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από τα κάτωθι σημεία:

·Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10. (Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

·Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

·Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).
·Τηλέφωνα 2144022539 και 2144022543, Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.

·Το Σάββατο 1/6 θα λειτουργούν από τις 15.30 μέχρι τις 18.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

·Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

·Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ