Η καλή χρονιά του Τόμας και ο Μόργκαν

Η καλή χρονιά του Τόμας και ο Μόργκαν

Το… σκέφτεται ο Αμερικανός για την επόμενη χρονιά, ενώ ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει προσεγγίσει την περίπτωση του φόργουορντ-σέντερ της Μπάνβιτ.

Μπορεί το πρωτάθλημα να είναι στην ημιτελική φάση των πλέι οφ, όμως στον Παναθηναϊκό ήδη κοιτούν την επόμενη χρονιά που έρχεται. Με ή χωρίς τον Ρικ Πιτίνο, με τους Πράσινους πάντως να έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους, θεωρώντας πως ο έμπειρος τεχνικός θα παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ και την επόμενη σεζόν. Για αυτό κοιτάει και προσθήκες σε θέσεις που θεωρεί ότι έχει πρόβλημα, όπως αυτή του σούτινγκ γκαρντ και του πενταριού, κάτι που είχαμε επισημάνει πριν μερικές στο «10».

Οι κινήσεις αυτές μάλιστα δείχνουν πως δύσκολα ένας εκ των Κιλπάτρικ και Λάνγκφορντ θα παραμείνει, ίσως και οι δύο, ενώ η απόκτηση σέντερ περιπλέκει και τα πράγματα για τον Τζέιμς Γκιστ, για τον οποίο θα κινηθούν πάντως οι διαδικασίες για απόκτηση ελληνικού διαβατηρίου.

Πάμε όμως παρακάτω. Ένα νέο θέμα προκύπτει αυτές τις μέρες αναφορικά με τον Ντεσόν Τόμας.

Ο Αμερικανός το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από το Τριφύλλι και ακόμα δεν… βιάζεται για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Μάλιστα φέρεται διατεθειμένος να θέλει να εξαργυρώσει την καλή του χρονιά στον Παναθηναϊκό και να βρει μία καλή πρόταση και για αυτό δεν καίγεται και τόσο να συμφωνήσει με την τωρινή του ομάδα από τώρα, παρότι περνάει πάρα πολύ καλά στην χώρα μας. Έχει αποδείξει πάντως, ότι δύσκολα στεριώνει κάπου, αφού σε έξι χρόνια έχει αλλάξει ισάριθμες φανέλες και χώρες. Στον Παναθηναϊκό θα τον περιμένουν, όχι όμως και αιώνια, καθώς προέχει η στελέχωση του ρόστερ και η θωράκιση του ελληνικού κορμού της ομάδας.

Ταυτόχρονα τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα το όνομα του Τζόρνταν Μόργκαν της Μπάνβιτ. Ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ, τον οποίο γνωρίσαμε για πρώτη φορά στην χώρα μας όταν και αγωνίστηκε στην Κύμη (έφυγε μετά από ένα επεισόδιο που είχε σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι, που του απέφερε και ένα σπασμένο χέρι), έχει πάει πάρα πολύ καλά στην Τουρκία φέτος. Παρότι λοιπόν είχε ακουστεί σε διάφορα Μέσα για τον Ολυμπιακό, έχει γυαλίσει και στους Πράσινους. Δεν είναι απίθανο μάλιστα να έχουν προχωρήσει το ενδιαφέρον τους, μαθαίνοντας το κασέ του και τις προθέσεις για τη νέα χρονιά. Πλέον είναι στα 27 του, έχει ύψος 2,03 την φετινή χρονιά τα έχει πάει περίφημα στην Μπάνβιτ, έχοντας κατά μέσο όρο 14,4 πόντους και 6,9 ριμπάουντ σε 14 εμφανίσεις στο Basketball Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ