Ολυμπιακός: Οι συζητήσεις με τον Σλούκα και ο Τεόντοσιτς

Ολυμπιακός: Οι συζητήσεις με τον Σλούκα και ο Τεόντοσιτς

Ο Ολυμπιακός πιέζει τον Σλούκα για το μεγάλο «ναι» της επιστροφής, αλλά από την Κροατία βάζουν στο τραπέζι και τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Η επιθυμία του Ολυμπιακού να επαναφέρει τον Κώστα Σλούκα δεν είναι κάτι καινούργιο. Ούτε το γεγονός ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή εδώ και μήνες είναι κάτι άγνωστο. Οπως άγνωστο δεν είναι και το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ενημερώσει τον 29χρονο διεθνή γκαρντ ότι θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και να του δώσουν τα κλειδιά του συνόλου. Παρά το γεγονός ότι ο Βασίλης Σπανούλης είναι και θα παραμείνει στον σύλλογο.

Αυτοί που ξέρουν, υποστηρίζουν πως ο Σλούκας δεν είναι σε διόλου δύσκολη θέση. Αντιθέτως, είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του, που είναι ο πρωταγωνιστής. Το πρώτο βιολί. Ο παίκτης που όλοι θέλουν να αποκτήσουν. Δηλαδή έγινε ο παίκτης που ήθελε, όταν αποφάσισε να φύγει από τον Πειραιά. Και πλέον, εάν επιστρέψει, θα γυρίσει για να ηγηθεί. Να γίνει το κουμάντο της ομάδας, έχοντας ως μέντορες-υποστηρικτές όλη την ελληνική παρέα, τους φίλους του και τους αρχηγούς Σπανούλη και Πρίντεζη, που ετοιμάζονται να τον υποδεχθούν για να συνεχίσουν μαζί ό,τι ξεκίνησαν το 2012.

Οικονομικά ο Σλούκας καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό από τον Ολυμπιακό. Για να το θέσουμε διαφορετικά, ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να καλύψει οικονομικά τον παίκτη. Και αυτό είναι κάτι που και ο ίδιος γνωρίζει, αλλά και οι εκπρόσωποί του. Το ζητούμενο είναι να θέλει, εάν είναι έτοιμος να αποτελέσει το απόλυτο σημείο αναφοράς ενός μπασκετικού γίγαντα όπως ο Ολυμπιακός. Είναι έτοιμος, το ζητούμεν είναι κατά πόσο οι συνθήκες είναι τέτοιες, ώστε αυτό να επιβεβαιωθεί και να επιστρέψει.

Πάντως, όσο ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πολιορκεί τον Σλούκα, το βασικό σενάριο για την… εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε καλά με τον αριστερόχειρα γκαρντ, ακούει στο όνομα Μίλος Τεόντοσιτς. Ενα σενάριο γεμάτο ίντριγκα και παρελθόν. Με τον Σέρβο βιρτουόζο να αποτελεί στόχο για όλα τα μεγάλα πορτοφόλια της Ευρώπης, όπως και ο Σλούκας και να επιστρέφει στη Γηραιά Ηπειρο για να μείνει και να υπενθυμίσει στο μπασκετικό κοινό, ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει.

Σύμφωνα, δε, με τον Κροάτη δημοσιογράφο του www.talkbasket.net, Στζέπαν Βίντοβιτς, ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Σέρβο, ο οποίος παραμένει ελεύθερος στην αγορά. «Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μίλος Τεόντοσιτς!», σημείωσε χαρακτηριστικά στο twitter. Χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Οπως και να έχει, όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζει μεγάλες υπερβάσεις στο φετινό του ρόστερ. Και αυτό είναι κάτι που αναμένεται να φανεί για τα καλά το επόμενο διάστημα. Καθώς ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν πάρει τις αποφάσεις τους.

https://twitter.com/StjepanVidovi1/status/1134550421689765889

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ