Ολυμπιακός: Ζεστά για Τζέρεμι Έβανς

Ολυμπιακός: Ζεστά για Τζέρεμι Έβανς

Οι Ερυθρόλευκοι κοιτούν και έχουν βάλει σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ σέντερ της Νταρουσάφακα.

Στον Ολυμπιακό έχουν φουλάρει τις μηχανές αναφορικά με την επόμενη μέρα της ομάδας, όπου και αν αγωνίζεται αυτή. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ουσιαστικά κλείσει τον Αντώνη Κόνιαρη (μια μεταγραφή που έχει διευθετηθεί από τα μέσα της χρονιάς), είναι σε καλό δρόμο με τον Δημήτρη Κακλαμανακη και θέλουν να χτυπήσουν σε ένα ακόμα μέτωπο.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν είναι σε ανοιχτή επαφή με τον Τζέρεμι Έβανς της Νταρουσάφακα! Ο 31χρονος Αμερικανός προέρχεται από μία άκρως θετική χρόνια με την πρώην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, τον οποίο εδώ και καιρό έχω στην ατζέντα του σημειωμένο ο προπονητής των Πειραιωτών.

Πρόκειται για έναν αθλητικό φόργουορντ, με καλή επαφή με το καλάθι, κινήσεις στο ζωγραφιστό αλλά και πάνω από την στεφάνη.

Μια κίνηση η οποία εάν τελεσφορίσει θα ενισχύσει πολύ τον Ολυμπιακό στο «4», με τον Έβανς να είναι ένας παίκτης που μπορεί σε μεγάλο βαθμό να βοηθήσει σε σχήματα και στο «5».

Την σεζόν που τελείωσε λοιπόν είχε με την Νταρουσάφακα στην Ευρωλίγκα 9.7 πόντους μ.ο. (65% δίποντα, 38% τρίποντα και 69% βολές), 5.9 ριμπάουντ, και 1.2 μπλοκ μ.ο ενώ στο πρωτάθλημα Τουρκίας είχε 10.7 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ