Ολυμπιακός: Στο… ραντάρ του ο Τζέιλεν Ρέινολντς

Ολυμπιακός: Στο… ραντάρ του ο Τζέιλεν Ρέινολντς

Ο Αμερικανός σέντερ της Ζενίτ, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός φέτος στην VTB, είναι από τις περιπτώσεις που τσεκάρουν οι Ερυθρόλευκοι για το «5».

Από την πρώτη στιγμή έχει ξεκαθαριστεί για τον Ολυμπιακό ότι προέχουν οι υποθέσεις που έχουν προκύψει σχετικά με το που θα αγωνίζεται η ομάδα για τη νέα σεζόν.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν στο μυαλό τους τα ΑΣΕΑΔ και τις δύο κατατεθειμένες προσφυγές τους, ενώ παράλληλα εξετάζουν το ενδεχόμενο της Αδριατικής Λίγκας, με την οποία είναι σε ανοιχτή γραμμή και περιμένουν την επόμενη συνέλευση, για να παρουσιάσουν το πλάνο τους μπροστά στα μέλη της ABA.

Από την άλλη δεν μπορούν να είναι στάσιμοι και να μην κοιτούν την αγορά για την ενίσχυσή τους και τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας σεζόν, όπου και αν αγωνίζονται.

Μία περίπτωση που κοιτάει ο Ολυμπιακός για την θέση του σέντερ είναι ο Τζέιλεν Ρέινολντς της Ζενίτ. Ο Αμερικανός ψηλός (26 χρ., 2,08μ) έχει εντυπωσιάσει με την φανέλα της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης, αγωνιζόμενος τόσο στην Βαλτική Λίγκα όσο και στο Eurocup. Πρόκειται για έναν παίκτη το 2016 δεν κατάφερε να εισέλθει μέσω των draft στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, έκανε το… αγροτικό του για δύο χρόνια στην Ιταλία (στην Α2 με την Ρεγκανάτι και στην πρώτη κατηγορία με την Ρετζιάνα), ενώ πέρασε για 9 παιχνίδια στην Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2017-18. Το προηγούμενο καλοκαίρι έδωσε τα χέρια του με την Ζενίτ, όπου και έκανε το ξεπέταγμά του.

Κυριαρχικός ψηλός με έφεση στο ριμπάουντ, στην Βαλτική Λίγκα έπαιξε 23 παιχνίδια (23:11 λεπτά κατά μέσο όρο), έχοντας 16,6 πόντους σε κάθε ματς, με 65% στο δίποντο και 72,8% σε βολές. Ο 26χρονος σέντερ είχε 7,9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι (περίπου τρία επιθετικά), με την κορυφαία του εμφάνιση να είναι αυτή απέναντι στην Ρίγα έχοντας 32 πόντους, με 14/16 δίποντα και 3 κλεψίματα, εκτοξεύοντας το ράνκινγκ στους 46 βαθμούς.

Στο Eurocup και σε 16 ματς, είχε 13,8 πόντους κατά μέσο όρο, με 8,1 ριμπάουντ ανά ματς, 1,1 κλέψιμο και 1 τάπα.

Ο Τζέιλεν Ρέινολντς είναι ελεύθερος, αρέσει στον Μπλατ και είναι από τους παίκτες που εξετάζονται, χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποια συμφωνία, αν και υπάρχει επικοινωνία μέσω του μάνατζέρ του, ο οποίος έχει στο πελατολόγιό του και τον Ναζ Μιτρουλόνγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ