Γκίκας: «Το θέλαμε περισσότερο, θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

Γκίκας: «Το θέλαμε περισσότερο, θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε για τη μεγάλη εμφάνιση του Προμηθέα στο Game 4 με την ΑΕΚ και έδωσε το σύνθημα της νίκης – πρόκρισης ενόψει του πέμπτου παιχνιδιού.

Στο πάθος και τη θέληση που έβγαλαν οι παίκτες του Προμηθέα στάθηκε ο Νίκος Γκίκας, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ με 70-54 και την ισοφάριση της ημιτελικής σειράς σε 2-2.

Ο εκ των πρωταγωνιστών στη μεγάλη νίκη του Προμηθέα, μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έβγαλαν πολλή ενέργεια στο παρκέ και περιόρισαν τους παίκτες της ΑΕΚ.

Παράλληλα, εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα της Πάτρας έχει την ποιότητα, αλλά και τις λύσεις, για να κάνει μπρέικ στο ΟΑΚΑ και να πάρει την πρόκριση στους τελικούς της Basket League.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος ανέφερε: «Το θέλαμε πάρα πολύ. Είπαμε όλοι ότι αυτό που έγινε τη Δευτέρα ήταν μια κακή παρένθεση και δεν μας άξιζε σαν ομάδα. Σήμερα βγάλαμε πολλή ενέργεια, περιορίσαμε την ΑΕΚ και τις επιλογές της και κερδίσαμε σχετικά εύκολα.

Και οι δύο ομάδες θα βγάλουν ενέργεια την Παρασκευή. Νομίζω πως έχουμε πλεονέκτημα, έχουμε πιο πολλούς παίκτες, ενώ η ΑΕΚ έχει παιδιά που παίζουν περισσότερο και έχουν καταπονηθεί. Η ΑΕΚ παίζει στην έδρα της, αλλά εμείς έχουμε μια καλή ομάδα και θα πάμε να τα δώσουμε όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ