«Ο Μπλατ θα παίξει ρόλο στη μεταγραφή του Σλούκα»

«Ο Μπλατ θα παίξει ρόλο στη μεταγραφή του Σλούκα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια που κάνουν οι ερυθρόλευκοι να αποκτήσουν τον Κώστα Σλούκα.

Στον Ολυμπιακό έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να εξετάζει τις επιλογές του και να ψάχνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις ώστε να στελεχώσει την ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Μια από τις περιπτώσεις που στο λιμάνι θα κάνουν τα πάντα για να συμβεί είναι να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα ο Κώστας Σλούκας που μένει ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε και είναι πολύ πιθανό να ψάξει αλλού την επόμενη μπασκετική του στέγη.

Ο Έλληνας γκαρντ δεν έχει ξεκινήσει ακόμα συζητήσεις με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς το Τουρκικό πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και όλοι συγκεντρώνονται εκεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να πάρει τον 29χρονο παίκτη θα παίξει ο προπονητής του συλλόγου και αυτό διότι η επιθετική φιλοσοφία και το γρήγορο μπάσκετ που θέλει να παίξει αρέσει στον Σλούκα.

Φυσικά οι Πειραιώτες δεν είναι οι μοναδικοί που ευελπιστούν να αποκτήσουν τον Έλληνα παίκτη, μιας και τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη θα κάνουν τα πάντα για να τον πείσουν να μετακομίσει στις ομάδες τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ