Τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων για το Περιστέρι

Τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων για το Περιστέρι

Ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στον 3ο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό δέχθηκε το Περιστέρι, το οποίο θα εκτίσει την ποινή του στον πρώτο μικρό τελικό.

Ο 3ος ημιτελικός των playoffs της Basket League ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Παναθηναϊκό στιγματίστηκε από επεισόδια που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του «Ανδρέας Παπανδρέου», μετά το τέλος του αγώνα.

Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν να προκληθούν ζημιές σε αυτοκίνητα από οπαδούς των γηπεδούχων.

Γι’ αυτόν τον λόγο η αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για το Περιστέρι, την οποία θα εκτίσει στον πρώτο μικρό τελικό της Basket League, κόντρα στον ηττημένο του άλλου ημιτελικού, ΑΕΚ-Προμηθέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«107/7-6-2019

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Επιβάλλεται στην ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων αμέσως μετά την λήξη του αγώνα τα οποία έχουν σχέση με την εγκαλούμενη Κ.Α.Ε. και τα οποία χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας  και χρηματικό πρόστιμο χιλίων  (1.000,00) ευρώ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ της 3-6-2019.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ