Κασελάκης: «Ο Προμηθέας είναι ένας σπουδαίος οργανισμός»

Κασελάκης: «Ο Προμηθέας είναι ένας σπουδαίος οργανισμός»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για τη συμμετοχή του Προμηθέα στους τελικούς και τόνισε ότι στόχος των Πατρινών είναι να ευχαριστηθούν τη σειρά με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης δήλωσε χαρούμενος και περήφανος με τη συμμετοχή του Προμηθέα Πάτρας στους πρώτους τελικούς της ιστορίας του απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Επίσης ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να χαρεί τη σειρά, αφού οι πράσινοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί.

Αναλυτικά το blog του Λεωνίδα Κασελάκη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καταρχήν, είμαστε όλοι χαρούμενοι και περήφανοι που θα παίξουμε στους τελικούς του πρωταθλήματος. Είναι μια ιστορική επιτυχία για τον Προμηθέα, αλλά και κάτι πρωτόγνωρο, ταυτόχρονα, για το μπάσκετ της επαρχίας.

Για μένα προσωπικά, είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που θα αγωνιστώ σε τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Ξεπεράσαμε μια σπουδαία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ και αυτό κάνει ακόμη μεγαλύτερη την επιτυχία μας. Ο Προμηθέας είναι ένας σπουδαίος Οργανισμός και είμαι περήφανος που είμαι μέλος του.

Από αύριο (σ. Δευτέρα 10/6) μπαίνουμε τη μάχη των τελικών. Αυτό από μόνο του αποτελεί μεγάλο γεγονός και για τον Προμηθέα και για όλη την πόλη της Πάτρας.

Είναι μια ευκαιρία να ευχαριστηθούμε μια τέτοια σειρά αγώνων. Ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρα το φαβορί. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το μπάσκετ που μας αρέσει και το οποίο μας έφερε εδώ που μας έφερε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί πρώτα από όλα για τους ίδιους τους εαυτούς μας και για την ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ