Πεδουλάκης: «Δεν έχει χρησιμότητα η σειρά για την τρίτη θέση»

Πεδουλάκης: «Δεν έχει χρησιμότητα η σειρά για την τρίτη θέση»

Στη μη χρησιμότητα της σειράς με την ΑΕΚ στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος ανέφερε πως καμία ομάδα δεν θέλει να αγωνίζεται με τόση ζέστη.

Το Περιστέρι πήρε μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ με 67-66 στον πρώτο μικρό τελικό της Basket League.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, στάθηκε στο γεγονός ότι οι μικροί τελικοί δεν έχουν καμία χρησιμότητα, καθώς ο Προμηθέας, που είναι στους τελικούς, θα αγωνιστεί στο Eurocup.

Επίσης, σύμφωνα με τον τεχνικό του Περιστερίου καμία ομάδα δεν θέλει να παίζει με τόση ζέστη, ενώ έκανε αναφορά και στο τελευταίο σουτ του Γκρέι, το οποίο έδωσε 6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, τη νίκη στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πεδουλάκη:

«Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ λόγω της κούρασης αλλά είχαμε πιο καθαρό μυαλό. Ψάξαμε τον αμαρκάριστο παίκτη και κέρδισε ο πιο τυχερός. Η ΑΕΚ έβαλε σουτ στο transition, εμείς το βάλαμε στο τέλος. Ο Γκρέι είναι κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος σουτέρ.

Δεν θέλαμε να πάει το παιχνίδι στην παράταση και να έχουμε μεγαλύτερη ταλαιπωρία. Θέλαμε να ρισκάρουμε να κερδίσουμε και να χάσουμε με ένα τρίποντο. Ήταν πάνω του ο Ξανθόπουλος, ένας εξαιρετικός αμυντικός και εκτέλεσε τρίποντο.

Δεν έχει χρησιμότητα η σειρά με την ΑΕΚ, από τη στιγμή που ο Προμηθέας θα πάει στο Eurocup. Οι ομάδες θα μπορούσαν να είχαν παλέψει πιο σκληρά. Καμία ομάδα δεν θέλει με αυτή τη ζέστη να είναι μέσα στα γήπεδα. Εμείς θέλουμε να έχουμε ενεργούς τους παίκτες μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ