Ολυμπιακός: Εντείνεται η πίεση στην μεριά του Έβανς

Οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να ανεβάσουν την πρότασή τους για τον Αμερικανό φόργουορντ της Νταρουσάφακα. Από το Ισραήλ παρακολουθεί τα τεκταινόμενα ο Ντέβιντ Μπλατ που έχει ήδη δώσει τις λίστες του.


Ολυμπιακός: Εντείνεται η πίεση στην μεριά του Έβανς | to10.gr

Σε εντατικούς ρυθμούς κινείται ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Μερικοί από τους Ερυθρόλευκους έχουν ήδη ξεκινήσει να περνούν ώρες στο παρκέ, με την ομάδα του Πειραιά να έχει βάλει από την μεριά της στόχους για να ενισχυθεί την επόμενη χρονιά.

Αυτήν την στιγμή, η περίπτωση που απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι αυτή του Τζέρεμι Έβανς. Παρότι Αμερικανός δημοσιογράφος έγραφε πως ήδη έχει υπογράψει στους Πειραιώτες, ο πρώην φόργουορντ της Νταρουσάφακα παρουσιάζεται να έχει οικονομική διαφορά με τους Ερυθρόλευκους για το συμβόλαιο δύο ετών που του έχουν προτείνει (απολαβές λίγο πάνω από το ένα εκατομμύριο συνολικά).

Ο Ολυμπιακός πάντως δεν πρόκειται να κάνει πίσω και έχει σκοπό να επιστρέψει με νέα πρόταση, έτσι ώστε να μπορέσει να αποσπάσει την υπογραφή του. Ο Εβανς σκέφτεται και το ΝΒΑ, θέλει να δοκιμάσει ξανά (πρόκειται για παίκτη που έχει 250 συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη), και έχει τονίσει στους Ερυθρόλευκους ότι θα ήθελε να εξετάσει και αυτό το ενδεχόμενο.

Ταυτόχρονα στην πατρίδα του βρίσκεται ο Ντέβιντ Μπλατ. Ο Αμερικαναοϊσραηλινός τεχνικός θα περάσει τις διακοπές του εκεί, μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, θα ξεκουραστεί (έχει και το πρόβλημα με την μέση του), όμως δεν θα… τρενάρει τις υποθέσεις του Ολυμπιακού. Εχει ήδη προσκομίσει τους υποψήφιους στόχους της ομάδας του Πειραιά, ενώ πριν αναχωρήσει για το Ισραήλ, είχε συνομιλήσει με αρκετού ατζέντηδες, ώστε να δει περιπτώσεις αθλητών που θα μπορούσαν να τον απασχολήσουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο