Θλιβερή η εικόνα του άδειου ΟΑΚΑ

Θλιβερή η εικόνα του άδειου ΟΑΚΑ

Περισσότερο σε... φιλική αναμέτρηση τον Δεκαπεντάυγουστο, παρά σε τελικό πρωταθλήματος παραπέμπει η εικόνα στις κερκίδες του ΟΑΚΑ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα.

Πέρασαν 14 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που στους τελικούς του πρωταθλήματος της Basket League, δεν έχουμε ζευγάρι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού (Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού).

Η άμεση συνέπεια; Μειωμένο ενδιαφέρον και άδειες κερκίδες.

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Προμηθέα στον πρώτο τελικό της σειράς, για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή της Basket League και το παιχνίδι διεξάγεται υπό τα βλέμματα λιγότερων από 2.000 φίλων του Τριφυλλιού.

Η εικόνα από τις κερκίδες του γηπέδου είναι απογοητευτική και σίγουρα δεν αρμόζει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως οι συνθήκες που οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε μια σειρά από δραστικές αποφάσεις, έχει ήδη μεγάλο αντίκτυπο.

Ένα ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί, μια σειρά που δεν προσελκύει το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Δύο ομάδες με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και εμπειρίας, δεδομένου ότι ο Προμηθέας δίνει για πρώτη φορά το παρών σε τελικούς.

Οι τηλεοπτικούς δέκτες φανερώνουν την ωμή αλήθεια. Την πραγματικότητα όπως πρόκειται να είναι από εδώ και πέρα. Σε μια θλιβερή «προοικονομία» με ξεκάθαρους υπεύθυνους και συγκεκριμένο, θύμα: το ίδιο το άθλημα.

Λιγοστός κόσμος, παγωμάρα, άδειες κερκίδες… #mexritelous. Τα απόνερα των όσων έλαβαν χώρα στο ελληνικό μπάσκετ «φωτογραφίζεται» αυτήν την στιγμή στο γήπεδο των Πράσινων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ