Ολυμπιακός: Πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση των προσφυγών στο ΑΣΕΑΔ

Ολυμπιακός: Πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση των προσφυγών στο ΑΣΕΑΔ

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση, με την διαδικασία να παρακολουθούν εκτός των Ερυθρόλευκων, εκπρόσωποι από τον ΕΣΑΚΕ, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Προμηθέα και το Περιστέρι.

Πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση των προσφυγών του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ, με τους δικαστές να εξετάζουν και τις δύο τελευταίες στις οποίες έχουν προχωρήσει.

Για τους Ερυθρόλευκους το «παρών» έδωσε ο δικηγόρος της ΚΑΕ, Λάμπρος Αδάμος, ενώ στην πρώτη εκδίκαση είχαμε… απαρτία, αφού την παρακολούθησαν εκπρόσωποι από τον ΕΣΑΚΕ, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Προμηθέα και το Περιστέρι.

Αρχικά η πρώτη εκδίκαση είχε να κάνει με την επικύρωση της βαθμολογίας κατά του ΕΣΑΚΕ, όπου παρούσα ήταν η νομική εκπρόσωπος του ΕΣΑΚΕ, κ Δόγα, όπως και οι 4 ομάδες που συνεχίζουν να αγωνίζονται στους τελικούς των πλέι οφ. Παρουσία άκρως δικαιολογημένη, αφού σε περίπτωση δικαίωσης του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να ακυρωθούν οι αγώνες τους και όσα έχουν γίνει στα πλέι οφ.

Η νομική εκπρόσωπος του ΕΣΑΚΕ, κα. Δόγα, δεν παραστάθηκε στην εκδίκαση της δεύτερης προσφυγής, όπως και οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ του Περιστερίου και του Προμηθέα.

Κανονικά παρέμεινε στην αίθουσα η πλευρά του Παναθηναϊκού, παρότι δεν έχει έννομο συμφέρον, με τον Ολυμπιακό να ζητάει και να παίρνε προθεσμία ώστε να καταθέσει τα υπομνήματά του στον φάκελο και να μάθει την τελική ετυμηγορία του ΑΣΕΑΔ, η οιποία αναμένεται να βγει την επομενη Τρίτη 18 Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ