Ολυμπιακός: Επίσημες προτάσεις μόνο σε Σλούκα και Έβανς

Ολυμπιακός: Επίσημες προτάσεις μόνο σε Σλούκα και Έβανς

Παρά τα όσα γράφονται και τις φημολογίες περί ενδιαφέροντος για μεταγραφικούς στόχους, οι Ερυθρόλευκοι έχουν κινηθεί μόνο για αυτές τις δύο περιπτώσεις.

Στον Ολυμπιακό κρατούν καλά κλειστά τα χαρτιά τους ενόψει της νέας σεζόν. Ονόματα διαρκώς γράφονται, πολλά από αυτά δεν ισχύουν, άλλα από αυτά είναι περιπτώσεις που έχουν προταθεί στην ομάδα του Πειραιά, χωρίς βέβαια να υπάρχει κάτι προχωρημένο.

Οι Ερυθρόλευκοι αυτήν την περίοδο έχουν κινηθεί επίσημα σε μόλις δύο παίκτες. Στον Κώστα Σλούκα και τον Τζέρεμι Έβανς.

Αμφότεροι αποτελούν επιλογές που εγκρίνει στο 100% ο Ντέιβιντ Μπλατ και κάθε μία έχει ξεχωριστή ανάγνωση για τους Πειραιώτες.

Αρχικά ο Κώστας Σλούκας είναι ένα παιδί που έχει ανδρωθεί στον Ολυμπιακό. Στα χρόνια που έχει αγωνιστεί στην Φενέρμπαχτσε έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Ολυμπιακός του έχει καταθέσει μία πολύ καλή πρόταση στον «Σλου», περίπου 5,2 εκατομμύρια για τρία χρόνια, την ώρα που ο ίδιος έχει επικεντρωθεί στην Φενέρ και τους τελικούς του τούρκικου πρωταθλήματος.

Παράλληλα ο χαμός του πατέρα του είναι ένας ακόμα λόγος για να αφήσει στην άκρη την όποια διαπραγμάτευση με ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτόν. Αυτήν την στιγμή η Μπαρτσελόνα του έχει καταθέσει μάι πρόταση που ξεπερνάει τα 6 εκατομμύρια για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον Έλληνα γκαρντ βέβαια να περιμένει και την επίσημη προσέγγιση της Φενέρμπαχτσε (κοντά στα 5,7).

Ο Σλούκας είναι ο πρώτος στόχος λοιπόν του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν και τα πάντα θα εξαρτηθούν από αυτόν, αναφορικά με τον σχεδιασμό της περιφερειακής γραμμή της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι δύσκολα θα δαπανηθεί ένα τέτοιο ποσό για ξένο παίκτη από τους Ερυθρόλευκους.

Όσο για τον Τζέρεμι Έβανς; Η οικονομική απόσταση που είχαν οι δύο πλευρές έχει γεφυρωθεί απόλυτα. Οι Πειραιώτες του δίνουν 1,2 εκατομμύρια δολάρια για 2 χρόνια (1+1), την ώρα που ο ίδιος, παρότι κολακευμένος από το ποσό και την προσέγγιση του Ντέιβιντ Μπλατ, έχει το μυαλό του στο ΝΒΑ και την ευκαιρία να επανέλθει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, ακόμα και με τον μισθό… βετεράνου.

Ουσιαστικά λοιπόν υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό, τυπικά οι δύο μεριές έχουν δώσει τα χέρια, αλλά το αγκάθι της Αμερικής παραμένει. Για αυτό δεν θα περιμένουν αιώνιοι οι Ερυθρόλευκες, δίνοντας του διορία να απαντήσει και να αφήσει τις όποιες σκέψεις για το ΝΒΑ. Εάν κωλυσιεργήσει κι άλλο ο Έβανς, θα αποσύρουν το ενδιαφέρον και την πρόταση και θα κοιτάξουν άλλες περιπτώσεις που είναι ψηλά στην λίστα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ