Μιλουτίνοφ: «Μαθαίνω καθημερινά από τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη»

Μιλουτίνοφ: «Μαθαίνω καθημερινά από τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη»

Ο σέντερ του Ολυμπιακού παραβρέθηκε στο ΝΒΑ Basketball School of Camp και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους δύο αρχηγούς του.

Στόχος αρκετών ομάδων της Ευρωλίγκας είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, όμως εκτός κάποιας έκπληξης και την επομένη χρονιά θα φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Σέρβος σέντερ βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (20/06) στο ΝΒΑ Basketball School of Camp βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης και μίλησε στους… εκκολαπτόμενους μπασκετμπολίστες, απαντώντας στις ερωτήσεις τους.

Ο Μιλου στάθηκε στην εμπειρία του να είναι συμπαίκτης των Σπανούλη και Πρίντεζη στον Ολυμπιακό, για την πορεία του με τα ερυθρόλευκα αλλά και για το ΝΒΑ.

Αρχικά είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μαζί σας! Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για τους νεαρούς αθλητές να δουλεύουν και να μαθαίνουν το μπάσκετ από επαγγελματίες προπονητές. Γνωρίζω πόσο σημαντική είναι αυτή τη διαδικασία. Εξάλλου, αν κι εγώ δεν δούλευα σκληρά από μικρή ηλικία, δεν θα μπορούσα να είμαι σήμερα εδώ. Βλέπω ότι δουλεύετε πολύ δυνατά και οι προπονητές σας πιέζουν για το καλύτερο, ζητώντας συνεχώς πράγματα από εσάς. Να τους ακούτε και θα φτάσετε σίγουρα στους στόχους σας».

Για την αίσθηση όταν βγαίνει MVP στους αγώνες του Ολυμπιακού; «Το ζητούμενο είναι να πηγαίνει καλά ο Ολυμπιακός. Αν ο Ολυμπιακός είναι πετυχημένος, τότε όλοι οι παίκτες του είμαστε πετυχημένοι! Η προσωπική απόδοση δεν έχει τόση σημασία όσο η πορεία της ομάδας κι αυτό είναι το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση».

Για την καλύτερη στιγμή της καριέρας σου; «Όταν πήγαμε στο Final 4 με τον Ολυμπιακό».

Για το ποια ομάδα του ΝΒΑ υποστήριζε μικρός; «Τους Σακραμέντο Κινγκς που είχαν δυο Σέρβους παίκτες στο ρόστερ τους, τον Βλάντε Ντίβατς και τον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς. Ο Ντίβατς είναι ο αγαπημένος παίκτης μου, ξενύχτησα πολλά βράδια για να τον βλέπω να παίζει»!

Για το πώς είναι να είσαι συμπαίκτης του Βασίλη Σπανούλη και του Γιώργου Πρίντεζη; «Ήταν ένας από τους λόγους που ήλθα στον Ολυμπιακό. Μαθαίνω από αυτούς καθημερινά και είναι τρομερή εμπειρία να είμαι συμπαίκτης τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ