Ολυμπιακός: Σε επαφές με τον Λίνο Χρυσικόπουλο

Ολυμπιακός: Σε επαφές με τον Λίνο Χρυσικόπουλο

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Έλληνα φόργουορντ του ΠΑΟΚ, με την υπόθεση να είναι ακόμα σε φιλολογικό επίπεδο.

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να ψάχνουν τους επόμενους στόχους τους ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ντέιβιντ Μπλατ, παρότι είναι στο Ισραήλ, βρίσκεται σε επικοινωνία με τους συνεργάτες του, έχει λίστες από μάνατζερ για κάθε θέση που κρίνει ότι χρειάζονται αλλαγές, και προχωράει από εκεί τον σχεδιασμό των Ερυθρόλευκων για την χρονιά που έρχεται.

Ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό είναι ο Λίνος Χρυσικόπουλος. Ο 26χρονος φόργουρντ προέρχεται από μία σουπερ χρονιά με τον ΠΑΟΚ και είναι πλέον ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα του κάνει την καλύτερη πρόταση.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ίδιο και τον εκπρόσωπό του, με το ενδιαφέρον ακόμα πάντως να είναι ουσιαστικά φιλολογικό, χωρίς να έχει προχωρήσει υπερβολικά η συζήτηση. Αναφορικά με την μεριά του παίκτη, υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών εξελίσσονται εδώ και καιρό, με τον Ολυμπιακό πάντως να μην έχει κάνει ουσιαστική κίνηση για να τον αποκτήσει ακόμα.

Ο Χρυσικόπουλος ήταν εκπληκτικός στο BCL με την φανέλα του ΠΑΟΚ την χρονιά που πέρασε, κάνοντας το step up του υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ