Αναλαμβάνει ο Πεδουλάκης

Αναλαμβάνει ο Πεδουλάκης

Ο 55χρονος τεχνικός λύνει τη συνεργασία του με το Περιστέρι και επιστρέφει για 3η φορά στο ΟΑΚΑ.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και απλώς απομένουν οι διαδικαστικές κινήσεις για να αναλάβει και επίσημα.

Ο Ελληνας τεχνικός έχει διετές συμβόλαιο με το Περιστέρι, αλλά παράλληλα υπάρχει όρος να μπορέσει να το «σπάσει» εφόσον υπάρξει κάποια πρόταση.

Ηδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τους «κυανοκίτρινους», οι οποίοι δεν έχουν αντίρρηση να τον αφήσουν να φύγει και μάλιστα ήδη αναζητούν τον αντικαταστάτη του με τους Αρη Λυκογιάννη και Γιάννη Καστρίτη να είναι σε επαφές.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αναμένεται να ολοκληρώσει και τυπικά τη σύναψη συμφωνίας με τον Πεδουλάκη, η οποία θα είναι τουλάχιστον διετής και εάν όλα πάνε καλάθα ανακοινωθεί το αργότερο ως την Πέμπτη.

Ο 55χρονος προπονητής ετοιμάζεται να κάνει την 3η του θητεία στον Παναθηναϊκό μετά την τελευταία του αποχώρηση τον Νοέμβριο του 2016 μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Στο «τριφύλλι» θεωρούν πως η επιλογή του «Αρτζι» θα βοηθήσει την ομάδα να συγκροτήσει ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψης, να δημιουργήσει έναν ελληνικό κορμό και παράλληλα να βρει παίκτες που θα είναι διατεθειμένοι και ασφαλώς θα έχουν τις δυνατότητες να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ