Περιστέρι: Δίνει τα κλειδιά στον Ζούρο

Περιστέρι: Δίνει τα κλειδιά στον Ζούρο

Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 53χρονο προπονητή και όλα δείχνουν θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Περιστερίου, με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο «Αρτζι» μετακόμισε στον Παναθηναϊκό, με τη διοίκηση του Περιστερίου να ψάχνει για τον ιδανικό αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό που άφησε η φυγή του Αργύρη Πεδουλάκη είναι ο Ηλίας Ζούρος.

Ο έμπειρος κόουτς φαίνεται πως είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης του Περιστερίου, προκειμένου  να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του 55χρονου τεχνικού, ο οποίος επέστρεψε στον πάγκο του Παναθηναϊκό για τρίτη φορά. Ο προπονητής της Εθνικής Γεωργίας όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει σε πάγκο συλλόγου μετά από δύο χρόνια, καθώς τελευταία του ομάδα ήταν η Μπουντούτσνοστ το 2017.

Εκτός από τον σύλλογο του Μαυροβουνίου, ο 53χρονος τεχνικός στο παρελθόν είχε συνεργαστεί μεταξύ άλλων με Ζαλγκίρις, Εφές, Πανελλήνιο, Ολυμπιακό, Αρη, Τόφας, ενώ τη σεζόν 2004-2005 είχε βρεθεί και στον πάγκο του Περιστερίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ