Άδειασε το σπίτι του ο Γκιστ

Άδειασε το σπίτι του ο Γκιστ

Ο Γκιστ άφησε το διαμέρισμα που διατηρούσε τα τελευταία πέντε χρόνια στα βόρεια προάστια

Ο Τζέιμς Γκιστ μόνο με… θαύμα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν ότι μετά από 7 χρόνια θα αποτελέσει παρελθόν.

Μάλιστα η σύζυγός του Χόλι έβαλε… φωτιές με μια ανάρτησή της στο Instagram, καθώς η οικογένεια Γκιστ άδειασε το σπίτι που έμενε τα τελευταία πέντε χρόνια στα βόρεια προάστια.

«Τελευταία ημέρα εδώ και όσο το σπίτι αδειάζει προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να συγκρατήσω τα δάκρυα μου!!! Έχουμε περάσει 5 χρόνια σε αυτό το σπίτι, είναι το σπίτι στο οποίο φέραμε τον γιο μας, κλάψαμε από χαρά και πόνο σε αυτό το σπίτι!

Γελάσαμε μέχρι να πονέσει το στομάχι μας, διοργανώσαμε δείπνα με ολόκληρη την ομάδα που έμοιαζαν με οικογενειακά δείπνα. Ήταν το πρώτο μας πραγματικό σπίτι, στο οποίο επιστρέφαμε κάθε Αύγουστο και αναφωνούσαμε: Τι ωραία να επιστρέφεις σπίτι! Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε αυτό το σπίτι που μας επέτρεψε να ζήσουμε τόσες αξέχαστες αναμνήσεις».

Φυσικά έγινε… χαμός από τους φίλους του Παναθηναϊκού για το «αντίο» στο… σπίτι, αλλά στη συνέχεια προσπάθησε να το… μαζέψει γράφοντας ότι πρόκειται για μετακόμιση ωστόσο όπου υπάρχει… καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Και απ’ ότι φαίνεται ο Γκιστ θα αποτελέσει παρελθόν και ετοιμάζεται να αποχωρίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ