Τα βρήκε με Γκίκα η ΑΕΚ

Τα βρήκε με Γκίκα η ΑΕΚ

Ο Νίκος Γκίκας του Προμηθέα Πάτρας συμφώνησε με την ΑΕΚ και όλα δείχνουν πως θα αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα την ερχόμενη σεζόν.

Οι εξαγγελίες του νέου προπονητή της ΑΕΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα, όσον αφορά την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ της Ένωσης.

Στο πλαίσιο αυτό οι κιτρινόμαυροι έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον γκαρντ του Προμηθέα Πάτρας, Νίκο Γκίκα. Ο Παπαθεοδώρου γνωρίζει τον παίκτη από την κοινή τους θητεία στην ομάδα της Κηφισιάς τη σεζόν 2015-2016 και ήταν δική του εισήγηση. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και η συμφωνία αναμένεται να ενεργοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Γκίκας φέτος είχε μια καλή παρουσία στην Basket League με τους Πατρινούς έχοντας κατά μέσο όρο 5.1 πόντους, 1.8 ριμπ και 3.9 ασίστ, ενώ ανέβασε την απόδοσή του στα ευρωπαϊκά ματς του Champions League (8.9 π/2.5 ριμπ/4.8 ασίστ).

Κατά τις δύο τελευταίες σεζόν ο 29χρονος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και δεν είναι τυχαίο πως αγωνίστηκε και με την Εθνική στα «παράθυρα» των προκριματικών της Εθνικής για το Παγκόσμιο της Κίνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ