Μια… ανάσα από Μπέντιλ ο Παναθηναϊκός

Μια… ανάσα από Μπέντιλ ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος να φορέσει την πράσινη φανέλα είναι ο Γκανέζος σέντερ του Περιστερίου, Μπέν Μπέντιλ.

Ο Παναθηναϊκός κινείται ιδιαίτερα δραστήρια το τελευταίο εικοσιτετράωρο και κλείνει τις μεταγραφικές υποθέσεις που έχει για να δημιουργήσει τη νέα ομάδα. Έτσι προχωρά για να ολοκληρώσει την προσπάθεια για την απόκτηση του Μπεν Μπέντιλ.

Συγκεκριμένα κατέβαλε τις περίπου 50 χιλ ευρώ ενεργοποιώντας το opt out για ομάδα Ευρωλίγκας που έχει βάλει ο παίκτης στο νέο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με το Περιστέρι. Έτσι ο Γκανέζος είναι ένα βήμα πριν φορέσει την πράσινη φανέλα και απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση της μεταγραφής του στους πράσινους.

Από την άλλη υπάρχει ανατροπή στο θέμα του Ιαν Βουγιούκα. Ο έμπειρος σέντερ και οι πράσινοι φαίνεται πως τα βρήκαν και έτσι ο θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και θα παραμείνει στο «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός προχωράει ακάθεκτος για να κλείσει άλλη μια κρίσιμη μεταγραφική υπόθεση. Οι παράγοντες της ΚΑΕ συνεχίζουν τις επαφές με τον Γιάνις Στρέλνιεκς και παρά τις… τσουχτερές απαιτήσεις του Λετονού (θέλει κοντά στο 1 εκατ. δολάρια), το τριφύλλι συνεχίζει να παλεύει για την απόκτηση του πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού. Οι συζητήσεις έχουν φτάσει στην κορύφωσή τους τις τελευταίες ώρες και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το όλο θέμα είναι σε καλό δρόμο.

Φαίνεται πως η πρόταση που έχει ο παίκτης από τη Χίμκι δεν τον καλύπτει απόλυτα και δείχνει να σκέφτεται πολύ σοβαρά να πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό.

Στο θέμα του Αντετοκούνμπο ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την οικονομική του πρόταση, έχει συζητήσει ο Πεδουλάκης με τον παίκτη για το ρόλο και το χρόνο που προορίζει γι’ αυτόν και περιμένουν την απάντησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ