«Πράσινος» ο Μπέντιλ

«Πράσινος» ο Μπέντιλ

Τα τυπικά απομένουν για ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του Μπεν Μπέντιλ από τον Παναθηναϊκό.

Ο Μπεν Μπέντιλ είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό ο Αργύρης Πεδουλάκης για να συμπληρώσει τους ψηλούς του Παναθηναϊκού και να δώσει λύσεις.

Ο Αφρικανός σέντερ που έκανε πολύ καλή σεζόν στο Περιστέρι πέρσι, έχει ουσιαστικά βγει από το συμβόλαιό του με τους «κυανοκίτρινους», μια και ο Παναθηναϊκός έκανε χρήση του opt out που υπήρχε στο συμβόλαιό του καταβάλλοντας περίπου 50 χιλ ευρώ.

Έτσι ο παίκτης είναι στα χέρια των πρασίνων, που έχουν ολοκληρώσει τη συμφωνία με μαζί του και απομένουν οι τυπικές διατυπώσεις για να «κλείσει» οριστικά το deal.

Μάλιστα την Πέμπτη αναμένεται να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτησή του και να πάρει θέση στην «γραμμή ψηλών» της ομάδας μαζί με τους Ουάιλι (και αυτός θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες), Παπαγιάννη, Τόμας και Μήτογλου.

Άλλωστε πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει καλά ο Αργύρης Πεδουλάκης και ήθελε να έχει στο «πράσινο» ρόστερ την ερχόμενη σεζόν. Ένας παίκτης τον οποίο πιστεύει πολύ και γι’ αυτόν τον λόγο εισηγήθηκε την άμεση προσθήκη στην ομάδα.

Η συμφωνία έχει επέλθει εδώ και 10 ημέρες και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να πάρει και επίσημη μορφή.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο Ηλίας Ζούρος στο Περιστέρι έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ