Ολυμπιακός: Σάρωσε ξανά το #mexritelous

Ολυμπιακός: Σάρωσε ξανά το #mexritelous

Με το εντυπωσιακό 75% ο κόσμος ψήφισε στο γκάλοπ του «10» υπέρ του #mexritelous παρά τα όσα έχουν συμβεί έως τώρα, παρά την Α2 και τις απίθανες αποφάσεις στον ΕΣΑΚΕ.

«Μπετόν» υπέρ της απόφασης των αδελφών Αγγελόπουλων να πάνε #mexritelous είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού. Στο γκάλοπ του «10» στο οποίο ψήφισαν 5.537 αναγνώστες του σάιτ η απάντηση ήταν ξεκάθαρη.

Στο ερώτημα «Μετά τα όσα έχουν συμβεί στο ελληνικό μπάσκετ και τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην Α2, πως κρίνεις την απόφαση του #mexritelous;», το 75% του κόσμου που πήρε μέρος στο γκάλοπ απάντησε πως «καλά έκανε ο Ολυμπιακός».

Η εξέλιξη που φέρνει τον Ολυμπιακό στην Α2 προφανώς και δεν ενοχλεί τον κόσμο της ομάδας από την στιγμή που τα δεδομένα στο ελληνικό μπάσκετ δεν άλλαξαν.

Απο την αρχή άλλωστε η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε ξεκαθαρίσει πως αν δεν αλλάξει το κατεστημένο στο ελληνικό μπάσκετ δεν έχει λόγο να συμμετέχει σε αυτό. Και έμεινε πιστή στην απόφαση που πήρε με κάθε κόστος.

Το 15% όσων ψήφισαν απάντησε πως «δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει το #mexritelous» ενώ το 10% πως «ήταν σωστή η προσπάθεια που ξεκίνησε αλλά ίσως το παράκανε».

Ουσιαστικά ένα ποσοστό της τάξης του 85% επικροτεί την απόφαση των αδελφών Αγγελόπουλων να πάνε κόντρα στο κατεστημένο του ελληνικού μπάσκετ, όσο και στο προηγούμενο γκάλοπ του «10» πριν φτάσουμε στις εξελίξεις με την Α2. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ