Ολυμπιακός: Σε επαφές με τον Σπανούλη για την ανανέωση του

Ολυμπιακός: Σε επαφές με τον Σπανούλη για την ανανέωση του

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κρατήσουν τον αρχηγό τους στο Λιμάνι και είναι σε επικοινωνία μαζί του για να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται από τους Ερυθρολεύκους, ο Ολυμπιακός είναι σε επαφή με τον Βασίλη Σπανούλη για την ανανέωση του συμβολαίου τους.

Η επιθυμία και των δύο πλευρών είναι δεδομένη. Τόσο οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όσο και ο αρχηγός των Πειραιωτών, επιθυμούν η συνεργασία να συνεχιστεί. Αυτή είναι η πρώτη φορά που συζητούν επί της ουσίας, ο παίκτης και η διοίκηση.

Η εκτίμηση είναι αμοιβαία, ο Ντέιβιντ Μπλατ θέλει τον Σπανούλη και τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Ο ηγέτης της ομάδας των Ερυθρόλευκων είναι ένα τοτέμ του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ο άνθρωπος που έχει αλλάξει την ιστορία της ομάδας.

Η λογική πάντως λέει πως οι δύο πλευρές θα τα βρουν και ο Βασίλης Σπανούλης θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν. Από τη σεζόν 2010-11 έως και αυτήν που τελείωσε έχει βοηθήσει τα μέγιστα για να μπορέσουν οι Πειραιώτες να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρωλίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ