Μπέντιλ: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα μου»

Μπέντιλ: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα μου»

Ο Μπεν Μπεντίλ μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι οι πράσινοι είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του κι έχουν τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη.

Ο Μπεν Μπέντιλ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη σαν παίκτης του Παναθηναϊκού κι αναφέρθηκε στον κόσμο του τριφυλλιού και το νέο βήμα στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Γκανέζος σέντερ μίλησε για τους πράσινους, τονίζοντας ότι είναι ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης τον βοήθησε πολύ για να εξελιχθεί στο Περιστέρι την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αποτελεί τεράστια τιμή και ευλογία για μένα που θα αγωνιστώ σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ με την ιστορία και τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου και η αλήθεια είναι πως δεν βλέπω να την ώρα να φορέσω τη φανέλα της ομάδας. Ανυπομονώ να παίξω κόντρα στους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης και να μάθω πράγματα από τους εξαιρετικούς συμπαίκτες μου», τόνισε αρχικά και αναφέρθηκε στον Αργύρη Πεδουλάκη:

«Είναι πολύ σημαντικό που προπονητής μου θα είναι και φέτος ο Αργύρης Πεδουλάκης. Δίπλα του έμαθα πολλά και βελτιώθηκα ως παίκτης. Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι με επέλεξε».

Για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός έχει τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και να βιώσω αυτή την εκπληκτική ατμόσφαιρα. Υπόσχομαι πως θα δίνω καθημερινά του καλύτερό μου εαυτό, ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τίτλους γι’ αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ