Ουάιλι: «Τιμή μου που είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού» (vid)

Ουάιλι: «Τιμή μου που είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού» (vid)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Τζέικομπ Ουάιλι, μίλησε για τη μετακίνηση του στους «πράσινους», τονίζοντας πως είναι τιμή του να βρίσκεται να στον σύλλογο.

Ο Τζέικομπ Ουάιλι είναι εδώ και λίγες μέρες παίκτης του Παναθηναϊκού ερχόμενος από την Γκραν Κανάρια με σκοπό να ενισχύσει την φροντ λάιν των «πρασίνων» ενόψει άλλης μία απαιτητικής χρονιάς που έρχεται.

Ο 24χρονος φόργουορντ μέσω των social media του «τριφυλλιού» έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας ευχαριστώντας τους για την στήριξη που του έχουν δείξει, ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι είναι τιμή του που βρίσκεται σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουάιλι:

«Γεια σας φίλοι του Παναθηναϊκού, είμαι ο Τζέικομπ Ουάιλι και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πρόσφατα υπέγραψα στην ομάδα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι με προσεγγίσατε και με κάνατε να αισθάνομαι ευπρόσδεκτος.

Είναι τιμή μου που είμαι μέλος μιας τόσο αξιοσέβαστης και ιστορικής ομάδας. Εγώ και η οικογένειά μου ανυπομονούμε να έρθουμε στην Αθήνα για να ξεκινήσω δουλειά και να διεκδικήσουμε τίτλους. Ευχαριστώ και πάλι όλους για την υποστήριξη. Παιδιά τα λέμε πολύ σύντομα. Και πάλι ευχαριστώ».

https://twitter.com/paobcgr/status/1152879796558401537

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ