«Μάτια» σε Τζόνσον ο Παναθηναϊκός

«Μάτια» σε Τζόνσον ο Παναθηναϊκός

Ο Πεδουλάκης εχει στα υπόψη του τον 32χρονο, ύψους 2.01μ Ουέσλι Τζόνσον.

Την περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ Γουέσλι Τζόνσον με εννέα χρόνια θητεία στο ΝΒΑ, εξετάζει, μεταξύ άλλων ο Παναθηναϊκός αναζητώντας έναν ακόμα ξένο.

O 32χρονος, ύψους 2.01μ., φόργουορντ τελείωσε τη σεζόν με 12 αγώνες στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, ενώ την είχε αρχίσει στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς.

Το τελευταίο συμβόλαιο του Τζόνσον στο ΝΒΑ ήταν 6,134 εκατ. δολάρια στην Νέα Ορλεάνη και την Ουάσινγκτον, ενώ τον Απρίλιο έμεινε ελεύθερος από τους Ουίζαρντς και βρίσκεται στην αναζήτηση ομάδας.

Το πιο δυνατό του στοιχείο είναι το αμυντικό του παιχνίδι, έχει πολύ μεγαλύτερο άνοιγμα χεριών από τα 201 εκατοστά του ύψους του (περίπου 2.16 έχει μετρηθεί το άνοιγμα χεριών!) ενώ στη Νέα Ορλεάνη σούταρε με 38% για τρεις πόντους, που έπεσε στο 33,7% στα 12 ματς που πρόλαβε να παίξει με τους Ουίζαρντς. Μάλιστα μέχρι τώρα στην καριέρα του στο ΝΒΑ είχε μ.ο.: 7π, 3,2ριμπ και 1,1 ασιστ.

Το ερώτημα βέβαια είναι πόσο μπορεί να πέσουν οι απαιτήσεις του για το ενδεχόμενο να έρθει στην Ευρώπη, συγκεκριμένα για τον Παναθηναϊκό, κι αυτό είναι κάτι που εξετάζουν προσεκτικά και δίχως βιασύνη στον Παναθηναϊκό, ώστε να δουν εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσουν τις επαφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ