Οριστικό: Υπέγραψε ο Κουζμίνσκας, μένει η ανακοίνωση

Οριστικό: Υπέγραψε ο Κουζμίνσκας, μένει η ανακοίνωση

Ο Λιθουανός φόργουορντ υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και πλέον εκκρεμεί μόνο η ανακοίνωση από τους Ερυθρόλευκους

Όπως τονίσαμε νωρίτερα, ο Ολυμπιακός με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας έχουν έρθει πολύ κοντά και μένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Λιθουανός φόργουορντ στους δημοσιογράφους της χώρας του είχε τονίσει ότι ή την Δευτέρα ή την Τρίτη θα οριστικοποιηθεί το που θα παίζει, κάτι που από ότι φαίνεται τελείωσε και οριστικά.

Ο 29χρονος πρώην παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών (1+1), με τον ίδιο αλλά και την ομάδα να έχει το δικαίωμα να λύσει τη συνεργασία του το καλοκαίρι του 2020.

Πρόκειται για έναν παίκτη που αναβαθμίζει την θέση «4» των Ερυθρόλευκων, με τον Κουζμίνσκας να έρχεται στον Πειραιά γεμάτος φιλοδοξίες και όρεξη για να δείξει το πλούσιο ταλέντο του.

Το μοναδικό που απομένει πλέον είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών, με τον Ολυμπιακό να προσθέτει στις τάξεις του έναν αθλητή που τον ανεβάζει επίπεδο και του δίνει κι άλλα στοιχεία στην περιφέρειά του και όχι μόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ