Γιατράς: «Φέτος ξεκινάμε από το μηδέν»

Ο Μάκης Γιατράς στην κλήρωση της Basket League, δήλωσε πως η ομάδα του ξεκινάει από το μηδέν παρά την τρομερή χρονιά που έκανε ο Προμηθέας την περσινή σεζόν.


Γιατράς: «Φέτος ξεκινάμε από το μηδέν» | to10.gr

Οι δηλώσεις του Μάκη Γιατρά τράβηξαν τα βλέμματα  στην κλήρωση της νέας χρονιάς για την Basket League, λόγω της εξαιρετικής πορείας του Προμηθέα την προηγούμενη σεζόν.

Ο κόουτς των Πατρινών μίλησε για την σεζόν που έρχεται, ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλες τις ομάδες  και πως θα οδηγήσει τον Προμηθέα  με γνώμονα την πορεία της περσινής σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Προμηθέα: «Να ευχηθώ να υπάρχει υγεία στους παίκτες, δύναμη στους προπονητές, οι παράγοντες να έχουν υπομονή, ο κόσμος να χαρεί το παιχνίδι. Το μπάσκετ φέρνει κόσμο στο γήπεδο. Ο καθένας μας να πετύχει τους στόχους του. Πέρυσι κάναμε μια ονειρική χρονιά, αλλά φέτος ξεκινάμε από το μηδέν και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Πρέπει να ρωτήσετε την διοίκηση για την αλλαγή ευρωπαϊκής στέγης από το BCL στο EuroCup. Υπάρχουν φιλοδοξίες και στόχοι και θα προσπαθήσουμε να τους πετύχουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο