Μαρκόπουλος: «Στόχος μας να παρουσιαστούμε έτοιμοι τη νέα χρονιά»

Μαρκόπουλος: «Στόχος μας να παρουσιαστούμε έτοιμοι τη νέα χρονιά»

Ο προπονητής του Άρη Σούλης Μαρκόπουλος, έδωσε το δικό του σχόλιο για την κλήρωση της νέας χρονιάς στην Basket League και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να είναι απόλυτα προετοιμασμένη για τις καινούργιες προκλήσεις.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος σχολίασε την κλήρωση της Basket League 2019-2020.

Ταυτόχρονα υπογράμμισε πως η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη για όλες τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει την φετινή χρονιά.

Τέλος, τόνισε πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να χτίσουν μία ομάδα σύμφωνα με το πρότζεκτ που θα ακολουθήσουν.

Τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη: «Είναι πολύ νωρίς για να γίνει η οποιαδήποτε εκτίμηση ή πρόβλεψη για το νέο πρωτάθλημα, καθώς οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης του αγωνιστικού τους σχεδιασμού.

 Κάποιες είναι περισσότερο μπροστά, κάποιες άλλες πίσω. Το ζητούμενο για μας είναι να «χτίσουμε» την ομάδα μας έτσι, όπως την έχουμε στο μυαλό μας και να προετοιμαστούμε κατάλληλα, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες της νέας σεζόν.

Ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι, όταν θα αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, τόσο στο Κύπελλο Ελλάδας όσο και στο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ