Πρόεδρος Ερμή Αγιάς: «Θα διεκδικήσουμε τη θέση στην Basket League»

Πρόεδρος Ερμή Αγιάς: «Θα διεκδικήσουμε τη θέση στην Basket League»

Την πρόθεση του Ερμή Αγιάς να παίξει στη Basket League μέσω της wild card σε περίπτωση που η Καρδίτσα αρνηθεί εξέφρασε ο πρόεδρος της ομάδας.

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς θα διεκδικήσει τη θέση στη Basket League της νέας σεζόν, εφόσον η Καρδίτσα αρνηθεί τη θέση που της προτάθηκε.

«Αναμένοντας την απόφαση του ΑΣ Καρδίτσας, μετά την πρόσκληση που έλαβε για συμμετοχή στη Basket League, έχω να δηλώσω τα εξής:

Τόσο ο Ερμής Αγιάς Λάρισας όσο και εγώ προσωπικά ως Θοδωρής Ριζούλης, είμαστε πανέτοιμοι για να δεχτούμε την πρόκληση της wild card για να μετέχουμε τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Basket League.

Εξάλλου, η Λάρισα είναι μία περιοχή που αγαπά το μπάσκετ – το έχει αποδείξει και στο παρελθόν – και μπορεί να το στηρίξει και να το βοηθήσει να πάει μπροστά. Από την πλευρά μας αναμένουμε τη στήριξη του επιχειρηματικού αλλά και φίλαθλου κόσμου της Λάρισας στην προσπάθειά μας αυτή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αυτή τη στιγμή και μετά την άρνηση της Καστοριάς, η κενή θέση της Basket League έχει προταθεί στην Καρδίτσα.  Αν η θεσσαλική ομάδα αρνηθεί, η ΕΟΚ έχει ανακοινώσει πως η θέση θα δοθεί με wild card  σε όποια ομάδα αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί και οικονομικά στη Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ