Ευχές με τούρτα και φατούρο στον Χουάντσο για τα γενέθλιά του στο «T-Center»

Ευχές με τούρτα και φατούρο στον Χουάντσο για τα γενέθλιά του στο «T-Center»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήταν το πρόσωπο της ημέρας στον Παναθηναϊκό, καθώς την Δευτέρα (28/09) είχε τα γενέθλιά του.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (30/09) απέναντι στη Βιλερμπάν, με τη συμμετοχή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να παραμένει αμφίβολη, λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο Stoiximan Super Cup κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο Ισπανός φόργουορντ είχε έναν λόγο να χαμογελάσει, καθώς τη Δευτέρα γιόρτασε τα 31α γενέθλιά του.

Διαβάστε επίσης: Εθνική για μεγάλα πράγματα: Οι πιθανότητες της Ελλάδας για πρόκριση στα προημιτελικά του Nations – Το συντριπτικό 98.8% για τα προκριματικά του Euro 2028!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φρόντισαν να του κάνουν μια μικρή έκπληξη στην προπόνηση, με μια τούρτα για τα γενέθλιά του. Φυσικά, οι συμπαίκτες του δεν τον άφησαν χωρίς το καθιερωμένο… φατούρο, γιορτάζοντας μαζί του τη συγκεκριμένη ημέρα.

Δείτε το βίντεο:

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ