Έφυγε και από την ΑΕΚ

Έφυγε και από την ΑΕΚ

Οι μετασεισμικές δονήσεις δεν απειλούν μόνο το κεντρικό οικοδόμημα του επαγγελματικού μπάσκετ (ΕΣΑΚΕ), καθώς πλέον και οι ομάδες νιώθουν στο πετσί τους το πρόβλημα.

Γράψαμε τις προάλλες, κατ’ αποκλειστικότητα, ότι μετά τη Betshop απέσυρε τη χορηγία και η Cosmote. Η ζημιά για τον ΕΣΑΚΕ ξεπέρασε το 1 εκατ. ευρώ, γεγονός που από μόνο του συνιστά πρόβλημα. Το κακό όμως, δεν σταματά εδώ, καθώς οι αρνητικές εξελίξεις παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας.

Αποκαλύπτουμε σήμερα ότι η Betshop, απέσυρε τη χορηγία της και από την μπασκετική ΑΕΚ! Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι από τα ταμεία της Ένωσης θα… λείψουν 600.000 ευρώ. Όπως αντιλαμβάνεστε, ειδικά για την ΑΕΚ, η ζημιά είναι μεγάλη, καθώς χάνει και το ποσοστό που της αναλογούσε από το 1 εκ. του ΕΣΑΚΕ και τη χορηγία που είχε πέρυσι.

Επειδή όταν αρχίσει η πτώση δεν υπάρχει φρένο, είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι η εν λόγω εταιρία χθες έκανε ντεμπούτο ως χορηγός του ποδοσφαιρικού Άρη.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν αποφάσισε να αποσύρει τη χορηγική δράση από τον αθλητισμό, αλλά μετατόπισε το κέντρο βάρους στο ποδόσφαιρο. Καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του και πλέον αντιλαμβάνεται γιατί αυτή η μεταστροφή του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ