Ρέι: «Ήρθα στην ΑΕΚ για τρόπαια»

Ρέι: «Ήρθα στην ΑΕΚ για τρόπαια»

Ο Κέντρικ Ρέι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ και αναφέρθηκε στον λόγο που πήρε την απόφαση να έρθει στην Ένωση που δεν είναι άλλος από την επιθυμία του να κερδίσει τρόπαια.

Tις πρώτες του δηλώσεις έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Κέντρικ Ρέι και αναφέρθηκε στη μεγάλη του επιθυμία να κερδίσει τρόπαια, κάτι που έπαιξε και καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του.

Επίσης αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι έχει αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ως αντίπαλος ενώ έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρέι:

-Πολλοί οπαδοί της ΑΕΚ αναρωτιούνται… Άραγε, τι θυμάται ο Ρέι, από τη βραδιά εκείνη, που «σκότωσε» (με Νίμπουρκ) την ΑΕΚ με 30 πόντους μέσα στο ΟΑΚΑ, και κόντεψε να την αφήσει εκτός… συνέχειας του BCL;

«Φυσικά και θυμάμαι εκείνη τη βραδιά. Θυμάμαι, ότι δεν έχασα σχεδόν… κανένα σουτ. Ήταν ένα καλό βράδυ για μένα και την ομάδα μου. Φύγαμε ευτυχισμένοι από το ΟΑΚΑ, αλλά εκείνη η εμφάνιση δεν ήταν αρκετή για μας. Η ΑΕΚ ήρθε και μας κέρδισε στην Τσεχία και μας απέκλεισε».

-Η ΑΕΚ μέσα σε ένα χρόνο (από τον Φεβρουάριο του 2018 έως το Φεβρουάριο του 2019) κατέκτησε τρεις τίτλους. Κύπελλο Ελλάδος (νικώντας Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό), ΒCL και Διηπειρωτικό. Με δεδομένο, και το ρόστερ, που «κτίζει» η εφετινή ΑΕΚ, θεωρείς, ότι υπάρχει περιθώριο να πανηγυρίσεις μαζί της την κατάκτηση ενός τροπαίου;

«Φυσικά και θεωρώ, ότι υπάρχει. Αυτός είναι και ο λόγος, που ήρθα στην ΑΕΚ. Για τρόπαια. Μία ομάδα δεν υπογράφει καλούς παίκτες, ούτε καλοί παίκτες έρχονται σε μία ομάδα, αν ο τελικός στόχος δεν είναι να κερδίζεις τρόπαια».

-Αγωνίστηκες στο υψηλότερο επίπεδο. Ήταν τελικά μόνον ο στόχος της κατάκτησης τροπαίων, ο λόγος που είπες το «ναι» στην ΑΕΚ;

«Πρώτα απ’ όλα οφείλω να πω, ότι ξέρω την Ιστορία της Ομάδας. Διάβασα αρκετά πράγματα. Επίσης, έζησα την ΑΕΚ σαν οντότητα στους μεταξύ μας αγώνες πριν από δύο χρόνια. Μίλησα με παίκτες, που αγωνίστηκαν στο παρελθόν στην ΑΕΚ και μού είπαν τα καλύτερα. Μετά απ’ όλα αυτά δεν χρειαζόταν και πολύ για να πω το «ναι».

-Γνωρίζεις για το Ρεκόρ Γκίνες των 80.000 θεατών και την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου της Ελλάδας, που έγινε ταινία με διεθνή απήχηση. Θα ήθελες να συνδέσεις το όνομά σου με ανάλογη επιτυχία και ίσως να γίνει και για σένα, και για την ομάδα, μία… ταινία στο μέλλον;

«Γεγονός είναι, ότι έχω φιλοδοξίες και θα ήθελα να πετύχω εδώ και να γίνω κι εγώ ένα από τα σημαντικά κομμάτια της ιστορίας της ΑΕΚ, αλλά πιο σημαντικό από την ατομική διάκριση είναι να κερδίζουμε ως ομάδα».

-Αυτονόητη η τελευταία ερώτηση. Θα ήθελες να στείλεις μέσω του aekbc.gr ένα μήνυμα στους οπαδούς της ΑΕΚ;

«Αυτό, που θέλω να τους πω είναι, ότι θα βγαίνω κάθε ημέρα στο παρκέ για να δίνω το 100%, ώστε η ομάδα να κερδίζει, να διεκδικεί τρόπαια, και να είναι χαρούμενοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ