Στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος οι «Πάνθηρες»

Στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος οι «Πάνθηρες»

Αντιπροσωπεία 40 περίπου ατόμων του συνδέσμου των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου βρέθηκε στα γραφεία της «κυανέρυθυρης» ΚΑΕ μετά τη φημολογούμενη μετακόμιση της έδρας του συλλόγου στη Δράμα

Όπως είναι γνωστό τα τελευταία 24ωρα ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με επιχειρηματία από τη Δράμα για το ενδεχόμενο μετακόμισης της έδρας του Ιστορικού στην πόλη της Μακεδονίας κάτι που έχει φέρει έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των φιλάθλων.

Απόψε (11/8) μια αντιπροσωπεία περίπου 40 ατόμων από τους «Πάνθηρες», τον σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών της ομάδας, βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ όπου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χρήστο Χριστοδούλου, ο οποίος με τη σειρά του εξήγησε πως δεν είναι υπεύθυνος για την κατάσταση και παρέπεμψε στον Χριστοδουλόπουλο.

«Η προσπάθεια να επικοινωνήσουμε ήταν άκαρπη, καθώς κανείς τους δεν μας απαντούσε. Σας ενημερώνουμε λοιπόν από εδώ λαμόγια, πως σε περίπτωση που συνεχιστεί να ακούγεται αυτό το αισχρό πράγμα που έχετε στο μυαλό σας και δεν βγείτε σύντομα να το διαψεύσετε… το δράμα θα είναι δικό σας και όχι του Πανιωνίου Περιμένουμε στη γωνία…» ήταν το μήνυμα τους στα social media!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ