Λάνγκφορντ: «Ήταν πολύ εύκολο να πω το ναι στην ΑΕΚ»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ έφτασε στην Αθήνα για να ξεκινήσει προετοιμασία με την ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στην «Ένωση»


Λάνγκφορντ: «Ήταν πολύ εύκολο να πω το ναι στην ΑΕΚ» | to10.gr

Δηλώσεις ενόψει του νέου κεφαλαίου που ανοίγει στην καριέρα του έκανε ο Κιθ Λάνγκφορντ, που έφτασε στην Αθήνα.

Αρχικά τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος. Διαφορετική δοκιμασία, σε ένα διαφορετικό μέρος της καριέρας μου. Ανυπομονώ για αυτό».

Για πόσο εύκολα είπε το «ναι» στην ΑΕΚ: «Πολύ εύκολο. Μίλησα με κάποιες ομάδες της Euroleague αλλά δεν ήταν αυτό που έψαχνα για τον ρόλο μου στην ομάδα τους. Είχα μια κουβέντα με τον προπονητή και έχουμε τις ίδιες βλέψεις. Mου άρεσε πολύ στην Αθήνα πέρυσι οπότε για εμένα το «ναι» ήταν μονόδρομος».

Για το ρόλο του ηγέτη που αναμένεται να έχει στην ΑΕΚ: «Είναι κάτι φυσιολογικό για μένα. Δεν έχει να κάνει με την προσωπικότητά μου αλλά με το στυλ παιχνιδιού μου. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ και εγώ θέλω να δείξω την φυσιολογική εικόνα μου».

Για το τι θέλει να δώσει στην ΑΕΚ: «Προφανώς και βρίσκομαι προς τη δύση της καριέρας μου και στην ΑΕΚ θέλω να δώσω μερικές από τις καλύτερες στιγμές που μου έχουν απομένει».

Για αν μπορεί να κατακτήσει τίτλους με την ΑΕΚ: «Εγώ εμπιστεύομαι τη διαδικασία. Δεν μπορώ να εγγυηθώ από τώρα πράγματα. Θα είναι μια μεγάλη σεζόν και από τη Δευτέρα θα αρχίσουμε προπονήσεις».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο