Στον Κολοσσό Ρόδου ο Μωραΐτης

Στον Κολοσσό Ρόδου ο Μωραΐτης

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε το μονοετή δανεισμό του Δημήτρη Μωραΐτη στον Κολοσσό Ρόδου, ενώ λίγο αργότερα ο παίκτης ανακοινώθηκε και από τον Κολοσσό.

Ο Δημήτρης Μωραΐτης αναμενόταν να έχει λιγοστό χρόνο συμμετοχής στην εφετινή ΑΕΚ. Έτσι η «Ένωση» έψαχνε ομάδα να δοθεί δανεικός ο νεαρός γκαρντ προκειμένου να πάρει εκεί χρόνο συμμετοχής.

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ ανάφερει ότι ο νεαρός γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Κολοσσό Ρόδου για τον επόμενο χρόνο ως δανεικός και παίρνοντας εκεί χρόνο συμμετοχής θα αξιολογηθεί καθώς έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το 2022.

Λίγη ώρα αργότερα ο παίκτης ανακοινώθηκε και από τον Κολοσσό Ρόδου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ο Δημήτρης Μωραϊτης παραχωρείται σήμερα (17/08) στον Κολοσσό, με τη μορφή δανεισμού, έπειτα από συμφωνία, που συνήψε με τη ροδιακή ΚΑΕ.

Η συμφωνία αφορά στην αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Δημήτρης Μωραϊτης υπήρξε το πρώτο «project» του αναπτυξιακού Προγράμματος της Διοίκησης της αναγέννησης, που το 2015 αποφάσισε να επενδύσει στα νιάτα, προκειμένου να δημιουργήσει τις βάσεις για την ΑΕΚ του μέλλοντος. Ο διεθνής γκαρντ έχει συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα» έως το 2022.

Ο Δημήτρης πρωταγωνίστησε στο παρελθόν στις επιτυχίες των Εφήβων και Νέων της ΑΕΚ, πρωταγωνιστεί διαρκώς στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων, με τα οποία κατήγαγε ατομικές και ομαδικές διακρίσεις, ενώ συμμετείχε και στις επιτυχίες των Ανδρών της ΑΕΚ.

Πρόδηλο είναι, ότι θα παρακολουθείται στενά και θα αξιολογείται ενδελεχώς από το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ ΒC.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΛΟΣΣΟΥ

Ο Κολοσσός Ρόδου Η Hotels ανακοινώνει τον μονοετή δανεισμό του Δημήτρη Μωραΐτη από την ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μωραΐτης είναι γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου του 1999 και με ύψος 1,94μ. αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2014 στον Πανιώνιο και έναν χρόνο αργότερα μετακόμισε στην ΑΕΚ, με την οποία υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο.

Από πολύ νεαρή ηλικία υπηρετεί τα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας, ξεκινώντας με την U16, στη συνέχεια με την U18 και τώρα με την U20, όπου στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Νέων Ανδρών, που έγινε στο Τελ Αβίβ, κατέκτησε την 9η θέση με την Ελλάδα, έχοντας κατά μέσο όρο 16,1 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ, μέτρησε συνολικά 28 παιχνίδια πρωταθλήματος, όπου είχε κατά μέσο όρο 2,4 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 1,3 ασίσ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ