«Διαζύγιο» ΠΑΟΚ – Χρυσικόπουλου

Δεν είχαν αίσιο τέλος, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους, οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Λίνο Χρυσικόπουλο.


«Διαζύγιο» ΠΑΟΚ – Χρυσικόπουλου | to10.gr

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Ασπρόμαυρους, καθώς δεν βρέθηκε τελικά η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο «παραιτήθηκε» των οικονομικών απαιτήσεων του από τα δεδουλευμένα της περασμένης σεζόν.

Ο Κώστας Φλεβαράκης συζήτησε με τον Λίνο Χρυσικόπουλο για το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, ενώ εν συνεχεία ο Κερκυραίος άσος είχε συζήτηση και με τους ανθρώπους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αναφορικά με τα οφειλόμενα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα των δύο πλευρών.

Όπως όμως έγινε γνωστό σήμερα (22/8) η πλευρά του παίκτη, η απόφαση του να αποχωρίσει από τον Δικέφαλο του Βορρά δεν αλλάζει.

Ωστόσο, όσον αφορά την προσφυγή που έχει κατατεθεί υπάρχει πρόθεση να αποσυρθεί. Τονίζεται δε, από πλευράς παίκτη, ότι έχει τη διάθεση να χαρίσει όλα τα δεδουλευμένα που του οφείλονται προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος άμεσα.

Στη συγκεκριμένη πρόταση, ήταν θετική και η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Έτσι κατ’ ουσίαν ο Χρυσικόπουλος είναι ουσιαστικά ελεύθερος για να βρει την επόμενη επαγγελματική του στέγη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο