ΠΑΟΚ: Επιασε δουλειά ο Σαρικόπουλος

ΠΑΟΚ: Επιασε δουλειά ο Σαρικόπουλος

Ο 29χρονος σέντερ ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Δικεφάλου ενόψει της νέας σεζόν.

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε το Σάββατο ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Ο 29χρονος σέντερ το πρωί έφτασε στη Θεσσαλονίκη και πήγε αμέσως στο PAOK Sports Arena, όπου είχε την πρώτη του γνωριμία με τον προπονητή του Δικεφάλου, Κώστα Φλεβαράκη, αλλά και με τους νέους του συμπαίκτες.

Μετά το τέλος της πρώτης του προπόνησης με την ομάδα του ΠΑΟΚ ο Ζήσης Σαρικόπουλος σχολίασε: Παρά το γεγονός ότι έχω κάνει μόνο μία προπόνηση με την ομάδα, μπορώ να πω ότι και το κλίμα μου άρεσε, αλλά και η επαφή που είχα με τους προπονητές και όλα τα παιδιά. Όλοι γνωρίζουμε και κατανοούμε ότι η ομάδα δημιουργήθηκε σχετικά αργά σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά είμαι αισιόδοξος και εάν δεν πίστευα ότι μπορούμε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε, δεν θα έπαιρνα την απόφαση να επιστρέψω στην Ελλάδα και να έρθω στον ΠΑΟΚ.

Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μας σκληρά, να βοηθήσουμε και τα νέα παιδιά που θα έρθουν στην ομάδα, να προσαρμοστούν γρήγορα και να φτιάξουμε μία ομάδα που θα μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στις μεγάλες προκλήσεις που θα έχει μπροστά της τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Από πολύ νωρίς σήμερα το πρωί μπήκε σε πρόγραμμα ο Ζήσης Σαρικόπουλος. Ο 29χρονος σέντερ του ΠΑΟΚ, έφτασε λίγο πριν από τις 8 το πρωί στη Θεσσαλονίκη και λίγο αργότερα πάτησε το πόδι του στο PAOK Sports Arena.

Η πρώτη γνωριμία με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Κώστα Φλεβαράκη και τους συνεργάτες του, το καλωσόρισμα από τον μάνατζερ της ομάδας Τέλη Ζουρνατσίδη και αμέσως μετά προπόνηση.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος συμμετείχε στο απαιτητικό πρόγραμμα της ομάδας που περιελάμβανε ασκήσεις μπάσκετ στο γήπεδο και ειδική προπόνηση φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης υπό την επίβλεψη του γυμναστή του ΠΑΟΚ Παναγιώτη Βασιλείου

Την Κυριακή (1/9) η ομάδα έχει ρεπό, ωστόσο η πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου φέρνει στη Θεσσαλονίκη και τους πρώτους ξένους καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Στις 15:20 αναμένεται στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης ο Zane Knowles, ενώ το ίδιο βράδυ, στις 20:35, θα αφιχθεί o Adam Smith.

Το βράδυ της Δευτέρας (2/9 στις 20:35) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο JeQuan Lewis.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ