Φριντέτ: «Είμαστε στα βουνά και οι φίλοι του Παναθηναϊκού γέμισαν το γήπεδο» (vid)

Φριντέτ: «Είμαστε στα βουνά και οι φίλοι του Παναθηναϊκού γέμισαν το γήπεδο» (vid)

Ιδιαιτέρως εντυπωσιασμένοι έμειναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού από την υποδοχή που τους επιφύλαξαν οι οπαδοί της ομάδας στην Πορταριά, όπου βρίσκονται οι «πράσινοι» στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Ανοιχτή προπόνηση στην Πορταριά πραγματοποίησε σήμερα (6/9) η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και περίπου 400 οπαδοί της ομάδας έδωσαν το «παρών».

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού εντυπωσιάστηκαν από τη μεγάλη στήριξη των φίλων του συλλόγου και ιδιαίτερα οι Τζίμερ Φριντέτ, Ουέσλι Τζόνσον και Τζέικομπ Ουάιλι.

Ο Τζόνσον ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Ανυπομονώ να δω την ενέργεια που μας μετέφεραν σήμερα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το πάθος που έχουν θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για μένα και θα μου δώσει την επιπλέον ώθηση που χρειάζομαι».

Ο Φριντέτ τόνισε πως: «Ήταν φοβερά, οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί. Είμαστε πάνω στα βουνά, τέσσερις ώρες μακριά από την Αθήνα και είχαμε ένα γεμάτο γήπεδο από φίλους του Παναθηναϊκού. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ μπροστά τους αυτή τη σεζόν. Η πρώτη επαφή ήταν φανταστική. Τους γνωρίσαμε, βγάλαμε φωτογραφίες, υπογράψαμε αυτόγραφα και περάσαμε ωραία».

Και τέλος ο Ουάιλι είπε ότι: «Ήταν φανταστικά. Ήρθαν στην προπόνηση μία μέρα πριν από το φιλικό. Είναι ωραίο να βλέπεις την στήριξή τους. Βγάλαμε φωτογραφίες με τα παιδιά και τους φιλάθλους και είναι πάντα ωραία να έχεις τη στήριξή τους».

Δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ