Άρχισε να… βαράει τρίποντα από τα 8 μέτρα ο Φριντέτ (vid)

Άρχισε να… βαράει τρίποντα από τα 8 μέτρα ο Φριντέτ (vid)

Το τρίποντο είναι ένα από τα δυνατά σημεία του Τζίμερ Φριντέτ και φροντίζει να το αποδεικνύει με τον Παναθηναϊκό, σουτάροντας και ευστοχώντας συνεχώς σε φιλικά και προπονήσεις από τα 7,5 και 8 μέτρα - Εντυπωσιακό το πρώτο δείγμα του Παναθηναϊκού, κέρδισε 99-79 τον Ηρακλή.

Ο Τζίμερ Φριντέτ έχει εντυπωσιάσει τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό με τα σουτ 3 πόντων στις προπονήσεις από τα 7,5 και 8 μέτρα και το ίδιο συνεχίζει και κάνει στους φιλικούς αγώνες της ομάδας του.

Παρακάτω θα δείτε ένα βίντεο από το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή και το σουτ του Φριντέτ από τα 8 μέτρα. Να σημειωθεί πως αυτό το φιλικό είναι το πρώτο για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη στην Πορταριά, εκεί όπου κάνει την προετοιμασία της αυτή την περίοδο.

Πάρτε μία… γεύση από το μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» στο βίντεο που ακολουθεί:

Ποδαρικό με το… δεξί για τον Παναθηναϊκό, εντυπωσιακό ξεκίνημα για Φριντέτ και Ράις

Πρώτο δείγμα θετικό για το νέο Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη να κερδίζει εύκολα με 99-79 τον Ηρακλή, στο πρώτο της φιλικό για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι Πράσινοι έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και πήραν μια εύκολη νίκη. Οι παίκτες του Τριφυλλιού είχαν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» από τις σκληρές προπονήσεις, ενώ ο Ελληνας τεχνικός έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής στην προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε προβλήματα μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν ο Γηραιός προηγήθηκε με 25-23. Στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου η ομάδα του Πεδουλάκη ανέβασε στροφές και με πρωταγωνιστές τους Ράις, Φριντέτ και Ουάιλι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο στο +10 (55-45). Στο δεύτερο μέρος οι Πράσινοι μετέτρεψαν το φιλικό σε παράσταση για ένα ρόλο, με το τελικό 99-79 να αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Οι Φριντέτ και Ράις έκαναν εντυπωσιακό ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα, καθώς ολοκλήρωσαν το ματς έχοντας από 24 πόντους, ενώ 20 πέτυχε ο Τόμας. Από εκεί και πέρα, ο Ουάιλι είχε 8, όσους και ο Τζόνσον, ο Μπεντίλ πέτυχε 7 και ο Μπράουν 5.

Τα δεκάλεπτα: 23-25, 55-45, 78-65, 99-79.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (Πεδουλάκης): Φριντέτ 24 (4), Ράις 24 (4), Τόμας 20, Τζόνσον 8 (1), Ουάιλι 8, Μπέντιλ 7, Μπράουν 5, Μήτογλου 2, Βουγιούκας 1, Παππάς, Περσίδης, Παπαδάκης.

Ηρακλής (Καστρίτης): Σούλερ 15 (2), Χανλαν 15 (1), Σμιθ 19 (3), Οκερεαφορ 10 (2), Ντειβις 11, Κακαρούδης, Μανωλοπουλος 3(1), Καλαιτζιδης 6, Γεωργακης, Τσούκας, Φιλλιος, Νωτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ