Μείον δυο τα ban του Άρη

Η FIBA διέγραψε τα ban που αφορούσαν τους Έρικ Μπάκνερ και Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς, με τους κίτρινους να έχουν πλέον έχουν συνολικά έξι.


Μείον δυο τα ban του Άρη | to10.gr

Ο μεγάλος βραχνάς του Άρη είναι οι περιορισμοί στις μεταγραφές, λόγω των ban που είναι ακόμη σε ισχύ. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ κάνουν προσπάθεια για να αρθούν και παράλληλα κλείνουν συμφωνίες με παίκτες, οι οποίες θα επισημοποιηθούν μόλις αυτό συμβεί.

Υπάρχει κανείς που δεν θα ήθελε τον Σλούκα στον Ολυμπιακό;

Ένα θετικό νέο προέκυψε σήμερα, καθώς όπως ενημέρωσε η FIBA μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της έσβησε δυο από τα ban των κίτρινων, μειώνοντάς τα από οχτώ σε έξι συνολικά. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις περιπτώσεις των Έρικ Μπάκνερ και Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς, ενώ ακόμη εκκρεμούν εκείνες των Βίκτορ Σανικίτζε, Γουίλ Κάμινγκς, Ντέβιν Μαρμπλ και Γάιου Σκορδίλη και τέλος οι πιο δύσκολες των Μάικλ Τζένκινς και Βασίλη Καββαδά.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα βήμα μόνο προς τη σωστή κατεύθυνση, ώστε ο Άρης να συμμετέχει στο πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα. Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες της ομάδας εκφράζουν τη βεβαιότητά τους πως το ζήτημα θα έχει λυθεί μέχρι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Αυτόν τον παίκτη κοιτάζει ο Παναθηναϊκός (vid)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ