Αρης: Συμφώνησε με Λι

Αρης: Συμφώνησε με Λι

Οι Κίτρινοι τα βρήκαν σε όλα με τον Αμερικανό σέντερ Μάρκους Λι και ο 25χρονος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Αρη.

Ετοιμος να πραγματοποιήσει μια ακόμα μεταγραφή είναι ο Αρης, με τους Κίτρινους να φέρνουν στη Θεσσαλονίκη τον Αμερικανό Μάρκους Λι.

Ο 25χρονος σέντερ αποτελεί επιλογή του Σούλη Μαρκόπουλου και θα πλαισιώσει τους Μίλαν Μιλόσεβιτς και Τζόρτζε Γκάγκιτς στην φροντ λάιν του Άρη.

Ο Μάρκους Λι έχει ύψος 2.08μ και θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τους Σκάιφορς, την θυγατρική των Μαϊάμι Χιτ. Συγκεκριμένα, είχε μέσο όρο 21 λεπτά συμμετοχής, με 8,4 πόντους και 6,8 ριμπάουντ σε 24 αγώνες, ενώ σούταρε με 73,3% στα δίποντα.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για συμβόλαιο ενός έτους και τις επόμενες ώρες ο Μάρκους Λι αναμένεται να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του. Στη συνέχεια θα έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ