Αλλαγές σε πρόσωπα στην ΚΕΔ

Αλλαγές σε πρόσωπα στην ΚΕΔ

Ο Κώστας Κορομηλάς έπαιξε τον ρόλο του κι είναι ώρα να αποσυρθεί για να έρθει ο επόμενος, σε μια ΚΕΔ η οποία αλλάζει πρόσωπα όχι κατεύθυνση, όχι τρόπο λειτουργίας. Αστεία πράγματα.

Ο κύβος ερρίφθη! Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας πρέπει να φτιασιδωθεί, για να δοθεί η αίσθηση στον κόσμο ότι κάτι άλλαξε, ότι έλαβαν το μήνυμα και προχώρησαν σε διαρθρωτικές αλλαγές.

Από τους τρεις εύκολος στόχος ήταν ο Κώστας Κορομηλάς, ο οποίος θα παίξει ρόλο… Ιφιγένειας, απλά και μόνο για να βολευτούν κι άλλοι, αλλά ταυτόχρονα για να υπάρχει κι ένα επιχείρημα, σε καφενειακές συζητήσεις.

Τη θέση του Βολιώτη θα πάρει ο Γιώργος Τανατζής, χρυσή εφεδρεία, που περίμενε καρτερικά τον ορισμό του. Πρόκειται για αλλαγή… προσώπου και όχι θέσης, καθώς η ΚΕΔ θα συνεχίσει (όσο ελέγχεται από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο) να λειτουργεί με τον τρόπο που λειτουργούσε. Μάλιστα, έχοντας περάσει στο περιθώριο ο Στέλιος Συμεωνίδης, γεγονός που σημαίνει ότι τα νήματα κινεί ο Κυριάκος Ταβουλαρέας, ο μοναδικός που έμεινε από την περσινή τριάδα να έχει ενεργό ρόλο.

Το αν θα γίνει πενταμελής (περιμένουν Μητσόπουλος και Παπαδημητρίου) είναι κάτι που σταθμίζουν. Και πάλι, βέβαια, δεν θα υπάρχουν αλλαγές σε θέμα αντίληψης, σε θέματα λειτουργίας και διαφάνειας, αλλά μόνο αντικαταστάσεις προσώπων, οι οποίες είναι μάλλον αδιάφορες.

Βεβαίως, όλα αυτά αφορούν στη διοίκηση που είναι στην έξοδο, που είναι μετέωρη, που δεν έχει ούτε τη στήριξη του κόσμου του μπάσκετ, ούτε τη στήριξη της Πολιτείας, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι η θητεία της θα είναι βραχύβια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ