Σαρικόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα με απαιτήσεις»

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε για τη νέα χρονιά και τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους με τον Δικέφαλο του βορρά.


Σαρικόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα με απαιτήσεις» | to10.gr

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος, σε δηλώσεις που έκανε κατά την παρουσία του στο περίπτερο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ τόνισε πως χρειάζεται χρόνος για να δέσει η ομάδα, ενώ μίλησε για τους προσωπικούς στόχους που έχει θέσει για τη νέα σεζόν.

Μανώλης Γλέζος, η φλόγα που δεν τρέμει

Ακόμα ο Έλληνας σέντερ εμφανίστηκε σίγουρος για καλές πορείες του Δικεφάλου του βορρά στην Basket League και στο Basketball Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επίσκεψη στη ΔΕΘ: «Η ΔΕΘ είναι θεσμός και μεγάλο γεγονός. Το περίπτερο είναι όμορφο, χαιρόμαστε που είμαστε εδώ, που βλέπουμε τον κόσμο που θέλει να μιλήσει μαζί μας. Υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα και είναι ωραίο όλο αυτό».

Για το δέσιμο της ομάδας του ΠΑΟΚ: «Είναι μία διαδικασία που χρειάζεται χρόνο. Μαζευτήκαμε αργά αλλά ο κόουτς και το σταφ έχουν προσπαθήσει πολύ, για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Γίνεται πολύ καλή δουλειά, όλα τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα και με κίνητρο για να παρουσιάσουμε κάτι καλό. Θέλουμε να ανταπεξέλθουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κάθε ομάδα χρειάζεται χρόνο, έχουμε δύο ακόμη εβδομάδες για να βρεθούμε μέσα και από τα φιλικά. Είμαστε αισιόδοξοι».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ αν και φτιάχτηκε αργά και με δυσκολίες, παραμένει ο ΠΑΟΚ. Μία μεγάλη ομάδα με απαιτήσεις και όλα τα παιδιά το ξέρουν. Δεν υπάρχει επιπλέον πίεση αλλά θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο Πρωτάθλημα και το BCL. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για στόχους, θα δούμε κάθε παιχνίδι με συγκέντρωση και ξεχωριστά. Θα πρέπει να μείνουμε γεροί γιατί όλοι είναι απαραίτητοι».

Για τα πρώτα βήματα του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα όντως άργησε αλλά σε μικρό χρονικό διάστημα προχώρησε. Ο κόουτς είχε πει ότι το ρόστερ θα κλείσει και έτσι έγινε, φέρνοντας παιδιά με ποιότητα που θα βοηθήσουν. Η ομάδα κινείται γρήγορα και αυτό το βλέπουμε στις τέσσερις γραμμές. Πραγματικά προπονούμαστε πολύ για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Για μένα μία ομάδα για να πετύχει πρέπει να έχει καλούς γηγενείς αλλά και καλούς χαρακτήρες για να βοηθήσουν τα νέα παιδιά. Ο ρόλος μας είναι να τους βοηθήσουμε για να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ